Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Ιδανικό ξεκίνημα στο ΣΕΦ

Ιδανικό ξεκίνημα στο ΣΕΦ

oly

Ιδανικό ξεκίνημα στα πρωταθλήματα της Α1 Ανδρών και Γυναικών πραγματοποίησαν τα αντίστοιχα τμήματα Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Ο απολογισμός ήταν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς με τους Άνδρες να κάνουν το “2Χ2” και τις Γυναίκες να ξεκινούν με το… δεξί.

Αρχικά οι Άνδρες επικράτησαν με 4-0 του Ίφιτου Πατρών με τον Γιάννη Σγουρόπουλου που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού να σημειώνει σπουδαία νίκη σε βάρος του Κύπριου διεθνή Γιάγκου. Στο σημείο αυτό ο Σγουρόπουλος διαμόρφωσε το 3-0 υπέρ του Θρύλου και στο διπλό που ακολούθησε μαζί με τον Σταματούρο κέρδισαν τους αντιπάλους τους για το τελικό 4-0.

Ακολούθησε η αναμέτρηση με την Ορεστιάδα Φιλίας όπου έληξε με 4-1 υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ οι Γυναίκες επικράτησαν με 4-0 του Α.Ο. Ταταύλα με τον οποίο θα παίξουν και την Κυριακή (11/10) στις 10:00 για τη 2η αγωνιστική.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Άνοδος για Σγουρόπουλο

Μεταφράστηκε και σε βαθμολογικό όφελος για τον Γιάννη Σγουρόπουλο η πρωτοφανής επιτυχία του στο Τοπ ...