Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Η αναχώρηση για Κροατία και η έκπληξη στο αεροδρόμιο

Η αναχώρηση για Κροατία και η έκπληξη στο αεροδρόμιο

oly

Με τον Βασίλη Καββαδά στην αποστολή αντί του τραυματία Οθέλο Χάντερ, ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/9) για την Κροατία, όπου θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Ζαντάρ. Ευχάριστη έκπληξη από Γερμανούς μαθητές στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού κατά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Κροατία.

Περίπου 25 μαθητές από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, οι οποίοι βρίσκονταν στην Ελλάδα μιας και στο σχολείο τους παρακολουθούν μάθημα ελληνικών, συνάντησαν την αποστολή των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Τα παιδιά, πολλά από τα οποία μαθαίνουν και μιλούν αρχαία ελληνικά, ζήτησαν να βγάλουν μία φωτογραφία με τους παίκτες της ομάδας για την οποία έχουν, όπως παραδέχτηκαν, ακούσει και δει τόσα πολλά.

Ποιος τα κανόνισε όλα αυτά; Ο μικρός Φαμπιάν, ο οποίος λατρεύει τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη. Ο μικρός Γερμανός μαθητής πλησίασε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ζήτησε να φωτογραφηθούν ο ίδιος και οι συμμαθητές του με τους παίκτες της ομάδας, ενώ ζήτησε να δει το ίνδαλμά του, αλλά ήταν άτυχος μιας και ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ελλάδας δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή για το Ζαντάρ, αφού είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει την Πέμπτη (24/9).

Ο Φαμπιάν, όμως, δεν πτοήθηκε και ζήτησε να βγουν φωτογραφία όλοι οι συμμαθητές τους και αυτός φυσικά με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο ίδιος, μάλιστα, φορούσε φανέλα του Θρύλου με το όνομα και τον αριθμό του αγαπημένου του παίκτη, Βασίλη Σπανούλη.

Ενσωματώνονται οι τελευταίοι διεθνείς

Ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Ζαντάρ. Ο Βασίλης Καββαδάς πήρε τη θέση του τραυματία Οθέλο Χάντερ, ενώ την Πέμπτη (24/9) θα ενσωματωθούν στην ομάδα και οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Ντάνιελ Χάκετ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο τουρνουά θα γίνει την Πέμπτη (24/9) κόντρα στην οικοδέσποινα Ζαντάρ, την Παρασκευή (25/9) θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου, ενώ την Κυριακή (27/9) οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα κοντραριστούν με μία εκ των Φενέρμπαχτσε, Νταρουσάφακα και Ερυθρό Αστέρα.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...