Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Θεραπεία ο Καμπιάσο, συντηρητικά ο Ντουρμάζ

Θεραπεία ο Καμπιάσο, συντηρητικά ο Ντουρμάζ

esteban

Το κεφάλαιο Ευρώπη κλείνει προς το παρόν, καθώς στον ορίζοντα υπάρχει το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη (22/10) οι Εστέμπαν Καμπιάσο και Τζίμι Ντουρμάζ.

Η ομάδα του Ολυμπιακού επέστρεψε από την Κροατία το μεσημέρι της Τετάρτης (21/10) από την Κροατία. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Ντιναμό έκαναν αποθεραπεία στο Ρέντη, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Ουσιαστικά, όμως, η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, άρχισε εντατικά το πρωί της Πέμπτης (22/10) στο προπονητικό κέντρο των “ερυθρόλευκων”.

Η νίκη στο Ζάγκρεμπ έχει τεράστια σημασία, αλλά προς το παρόν το Champions League περνάει στην άκρη, καθώς την Κυριακή (25/10, 15:00) οι νταμπλούχοι Ελλάδας δοκιμάζονται στην έδρα του Ατρόμητου. Ο Ολυμπιακός, παραδοσιακά, δυσκολεύεται στο Περιστέρι και για να κάνει το 8Χ8 στη φετινή Super League πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια.

Μεγάλο μέρος της πρωινής προπόνησης έγινε υπό βροχή και δύσκολες -εν γένει- καιρικές συνθήκες και το βάρος έπεσε στην κατοχή της μπάλας και την καλή κυκλοφορία, σε μικρό χώρο. Έγινε και διπλό “τουρνουά”, με τους παίκτες χωρισμένους σε τρεις ομάδες.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Εστέμπαν Καμπιάσο, συνεχίζοντας θεραπεία. Το ίδιο και ο Νταβίντ Φουστέρ, ενώ συντηρητικά κινήθηκε και ο Τζίμι Ντουρμάζ. Ο Αργεντινός μέσος αισθάνεται ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, ενώ ο Σουηδός εξτρέμ δεν έχει ξεπεράσει το οίδημα που τον ταλαιπωρεί. Αμφότεροι είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι στο Περιστέρι, αλλά ο Μάρκο Σίλβα θα τους περιμένει, καθώς υπάρχουν ακόμα δύο προπονήσεις. Όσο για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, είναι σίγουρα εκτός από αυτό το ματς λόγω προβλήματος στη γάμπα.

Παράλληλα, το πρόγραμμα αποκατάστασής του συνεχίζει ο Γιάννης Μανιάτης. Ατομικό έκανε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ήταν άρρωστος. Συντηρητικά κινήθηκε και ο Τάσος Αυλωνίτης, με ήπιες ενοχλήσεις στην περιοχή των κοιλιακών.

Την Παρασκευή (23/10) το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, η οποία θα αρχίσει στις 10:00.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...