Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η καθιερωμένη αποθέωση στο Μόναχο!

Η καθιερωμένη αποθέωση στο Μόναχο!

Η συνήθεια που έγινε λατρεία στο Μόναχο
Την αποθέωση γνώρισαν στο Μόναχο ο Μάρκο Σίλβα με τους παίκτες του

Πιστοί στο ραντεβού τους, φίλαθλοι του Ολυμπιακού από τη Θύρα 7 Μονάχου, καλωσόρισαν και αυτό το καλοκαίρι την αποστολή στο αεροδρόμιο της γερμανικής πόλης.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/7, 13:00) από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” με προορισμό το Μόναχο (περίπου δυόμιση ώρες αεροπορικώς) και από εκεί στη συνέχεια μετέβη οδικώς στο Ζέεφελντ της Αυστρίας (άλλες δύο ώρες).

Όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, φίλαθλοι του Ολυμπιακού από τη Θύρας 7 Μονάχου ετοίμασαν μία “ζεστή” υποδοχή στους ερυθρόλευκους στο αεροδρόμιο της γερμανικής πόλης, αποθεώνοντας τον Μάρκο Σίλβα και τους παίκτες του, αλλά και όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η αγάπη των ομογενών για τον Ολυμπιακό δεν έχει όρια. Το έχουμε ζήσει από κοντά αρκετές φορές και είναι πολύ ωραία και γλυκιά αυτή η προσμονή των φίλων του Θρύλου που ζουν στη Γερμανία για να αντικρίσουν κάθε καλοκαίρι τα μέλη της αγαπημένης τους ομάδας. Είναι ετήσια, πλέον, αυτή η εντυπωσιακή υποδοχή. Καθιερωμένη, θα λέγαμε!

Η καθιερωμένη υποδοχή στην αποστολή του Ολυμπιακού στο Μόναχο
“Περικυκλωμένος” από Μάρκο Σίλβα από φιλάθλους του Ολυμπιακού

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...