Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Επιλεκτικά θίγεσαι κύριε Στραματσόνι!

Επιλεκτικά θίγεσαι κύριε Στραματσόνι!

1280255

Λυπάται είπε ο κύριος Στραματσόνι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί; Διότι όπως δήλωσε, κάποιος με τα διακριτικά του Ολυμπιακού πήγε μπροστά από τον πάγκο του ΠΑΟ και κορόιδευε του πράσινους και ίσως τον Λέτο μετά το 2-1..

Γιατί εδώ τα γράφουμε όλα ακόμα κι αν δε μας συμφέρουν, αν αυτό ισχύει, ήταν εντελώς λάθος είτε αυτός ο άνθρωπος ανήκει στον επίσημο Ολυμπιακό, είτε όχι, να προσβάλει τον σύλλογο μας πράττοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο. Δεν είχε καμία δουλειά εκεί και κακώς ενήργησε έτσι αν ισχύουν αυτά που ειπώθηκαν.

Όμως, αν αυτή η κίνηση ήταν αρκετή για να κάνει τον Ιταλό προπονητή να μας λυπάται σαν εθνικό σπορ, καλό θα ήταν να μην έχει τόσο επιλεκτική κρίση. Να δεχθώ ότι δεν γνωρίζει τον απίστευτο επικοινωνιακό πόλεμο που ηγείται ο πρόεδρος του συλλόγου που εργάζεται. Ας δεχθώ ότι δε βλέπει ΣΚΑΪ και δεν διαβάζει πράσινα και “αντικειμενικά” ΜΜΕ με google translate για να διακρίνει την προπαγάνδα σε βάρος του Ολυμπιακού.

Δε δέχομαι όμως ότι δεν τον πείραξε ο πράσινος πάγκος έβριζε συνεχώς όποιον φορούσε ερυθρόλευκα με διεθνείς και πασίγνωστες εκφράσεις, τον Λέτο να στέλνει φιλάκια στον κόσμο βρίζοντας στα αγγλικά κατά την αλλαγή του, να ειρωνεύεται από την προθέρμανση, τους παίκτες του να προκαλούν αντιπάλους και εξέδρα με αντιδράσεις σε οποιοδήποτε αντίθετο γι’ αυτούς σφύριγμα. Δε δέχομαι επίσης ότι ξέχασε τα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο στον πρώτο γύρο, διότι τότε δεν τον άκουσα να κάνει αντίστοιχες δηλώσεις. Και αυτό θυμίζω ότι είπε ο κύριος από τη χώρα του “Calciopoli ” ενώ ο ίδιος έχει καταδικαστεί μεταξύ άλλων σε απάτη για πλαστά συμβόλαια

Και όλα αυτά σε μια ατμόσφαιρα που θύμιζε σπουδαίο ευρωπαϊκό ματς, όπου οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟ ήρθαν και έφυγαν κύριοι και ανενόχλητοι, όπως κύριος ήρθε για παράδειγμα και ο Δ. Σαραβάκος στα επίσημα του Φαλήρου. Και ρωτώ, μπορούμε εμείς του Ολυμπιακού να πάμε σε Λεωφόρο και Τούμπα; Αυτοκριτική λοιπόν κύριε Στραματσόνι και μετά πείτε μας για ντροπές και συναφή.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών