Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Εξαιρετικός χαρακτήρας ο Ιντέγε”

“Εξαιρετικός χαρακτήρας ο Ιντέγε”

ideye

Το εγκώμιο του Μπράουν Ιντέγε έπλεξε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον, Ρίτσαρντ Γκάρλικ.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον, Ρίτσαρντ Γκάρλικ, αναφέρθηκε στο πώς οι υπεύθυνοι της αγγλικής ομάδας αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε από την Ντινάμο Κιέβου με ποσό ρεκόρ, για την ιστορία του κλαμπ, το περυσινό καλοκαίρι.

“Μας τον πρότειναν. Η λίστα μας περιλάμβανε τρεις επιθετικούς και ο Ιντέγε βρισκόταν μέσα σε αυτούς. Δυστυχώς συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Ο νέος μας προπονητής δεν τον γνώριζε καθόλου οπότε ήταν ευθύνη του τμήματος σκάουτινγκ. Ο Άλαν (Έρβιν) ήταν νέος και δεν είχε το χρόνο να κοιτάξει, έτσι απλά το αποδέχθηκε. Δεν ήταν ουρανοκατέβατος όμως ο παίκτης. Αυτές ήταν οι προτάσεις των ειδικών. Υπήρχαν εκθέσεις, τον τσεκάραμε αρκετές φορές εκείνη την περίοδο. Δεν ήταν ότι δεν τον ξέραμε. Βέβαια το ιδανικό είναι να ερχόταν με κοινή αποδοχή. Σκόραρε αρκετά και τα βίντεο που είδαμε ήταν εντυπωσιακά, ενώ είναι εξαιρετικός χαρακτήρας” είπε ο Ρίτσαρντ Γκάρλικ.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Έβγαλε μόνος του τα μάτια του!

Ο Βαλάντης Σιδέρης με καθαρό μυαλό αλλά και ωμό ρεαλισμό, σχολιάζει τη χθεσινή εμφάνιση αλλά ...