Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Δεν θα σταθώ σ’ εμένα»

«Δεν θα σταθώ σ’ εμένα»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έκανε το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του στην Ευρωλίγκα, αλλά όπως σημείωσε και ο ίδιος, σημασία δεν είχε η ατομική του απόδοση, αλλά το γεγονός ότι κέρδισε η ομάδα.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, γιατί πλέον έχουμε και το πλεονέκτημα έδρας. Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή και ήταν δύσκολο να ακούσουμε ο ένας τον άλλον, αλλά και τον προπονητή. Δεν θέλω να σταθώ σε μένα. Καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς, να το στείλουμε στην παράταση και να κερδίσουμε». Είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Έχασε στο τέλος από τη Φενέρ ο λαβωμένος Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάλεψε σαν πρωταθλητής Ευρώπης παρά τις απουσίες, αλλά ηττήθηκε στο φινάλε από την ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − eight =

November 2026
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30