Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Δεν ακολούθησε την αποστολή στο Βέλγιο ο Σπανούλης

Δεν ακολούθησε την αποστολή στο Βέλγιο ο Σπανούλης

spanoulis

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών έφτασε στην Αμβέρσα το μεσημέρι του Σαββάτου (8/8) ενόψει του φιλικού της Κυριακής (9/8) με το Βέλγιο (19:00). Δεν ακολούθησαν την αποστολή οι Σπανούλης, Μπουρούσης και Αθηναίου.

Στο Βέλγιο βρίσκεται από το μεσημέρι (λίγο μετά τις 13:00) του Σαββάτου (8/8) η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ενόψει του φιλικού που θα δώσει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, την Κυριακή (9/8, 19:00), στη “Lotto Arena” της Αμβέρσας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώτης Κατσικάρης δεν έχει μαζί του τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιάννη Μπουρούση, που ολοκληρώνουν κάποια ειδικά προγράμματα στην Αθήνα, όπως και τον Γιάννη Αθηναίου.

Οι Βέλγοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος θα ενσωματωθεί με καθυστέρηση στην ομάδα.

Αυτό είναι το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας ενόψει του Ευρωμπάσκετ ύστερα από εννέα ημέρες προετοιμασίας όπου το βάρος δόθηκε στη φυσική κατάσταση.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η προϊστορία κόντρα σε ομάδες του Βελγίου

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Γκενγκ από το Βέλγιο για τα προκριματικά του Europa League ...