Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Β.Μαρινάκης: “Του χρόνου θα έχουμε το 45ο”

Β.Μαρινάκης: “Του χρόνου θα έχουμε το 45ο”

Οι δηλώσεις του Προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά την φιέστα, για το 7ο συνεχόμενο και συνολικά 44ο πρωτάθλημα του Θρύλου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μαρινάκη:

«Ήταν μία μεγάλη γιορτή. Το χαρήκαμε ιδιαίτερα. Πανηγυρίσαμε το 44ο και 7ο συνεχόμενο όλοι μαζί σαν μία οικογένεια. Περάσαμε πολύ όμορφα και το χαρήκαμε ιδιαίτερα».

Για όσα έγιναν στον Βόλο: «Το τι έγινε χθες στον Βόλο ήταν ένας εξευτελισμός για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ειλικρινείς στις δηλώσεις μας, γιατί μας ακούνε εκατομμύρια κόσμος. Μπορεί να τους επηρεάσουμε. Οπότε πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην χάνουμε το μέτρο, να μην είμαστε αμετροεπείς και ανερμάτιστοι. Αυτά είναι πολύ σημαντικά και πρέπει οι άνθρωποι οι οποίοι ηγούνται, επαναλαμβάνω να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δηλώσεις τους. Ό,τι έγινε χθες θα πρέπει να ξεχαστεί πάρα πολύ γρήγορα γιατί μας ξευτιλίζει όλους. Ήταν ένα ματς το οποίο ποτέ δεν έπρεπε να ξεκινήσει, δεν έπρεπε να γίνει στο συγκεκριμένο μέρος και έπρεπε να το σκεφτούν πολύ πιο σοβαρά. Τέλος πάντων έγινε, δεν χρειάζεται να συζητάμε άλλο γι’ αυτό. Θα πρέπει όπως είπαμε να το σβήσουμε από την μνήμη μας, γιατί μας κάνει κακό. Και να συνεχίσουμε μία προσπάθεια, αν μπορούμε, να κάνουμε πέντε καλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού: «Η επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό θα είναι καλύτερη. Θα ενισχυθούμε. Όπως σας είχα πει πριν από 15 μέρες ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε πέντε πράγματα παραπάνω για τον Σύλλογο. Δυστυχώς τις τελευταίες 15 μέρες, αντί να κοιτάζουμε τη δουλειά μας, όλος μας ο χρόνος έχει να κάνει με δικαστήρια. Έχει να κάνει με όλους αυτούς τους ελεεινούς, οι οποίοι δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν, πέρα από το να δημιουργούν προβλήματα στον Σύλλογο. Είτε αυτοί είναι κάτω στον Πλατανιά, είτε έχουν να κάνουν με τους Λασκαράκηδες και με τους Βρακάδες, πως τους λένε αυτούς όλους τους παρατηρητές στα παιχνίδια, οι οποίοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα από το τίποτα. Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα. Είπαμε ο καθένας πρέπει να κοιτάζει την ομάδα του. Να κοιτάξει να δει τι μπορεί να κάνει μέσα στην ομάδα του για να δυναμώσει και να παίρνει τα πρωταθλήματα και τις νίκες μέσα στο γήπεδο. Τίποτα παραπάνω. Και με λίγα λόγια και πολλά έργα».

Για τη Νότιγχαμ: «Και 10 Νότιγχαμ να αγοράσω και 50 Νότιγχαμ να αγοράσω, ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ’ όλα! Σας λέω, λοιπόν, ότι το deal με τη Νότιγχαμ θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τις Αρχές, με τη Λίγκα. Είναι πολύ χαρούμενοι να συνεργαστούν μαζί μας. Τώρα το τι λέει ο καθένας εδώ δεν έχει καμία σημασία. Τα έχουμε χορτάσει. Επαναλαμβάνω, 10 Νότιγχαμ να αγοράσω, ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ’ όλα και ο Ολυμπιακός θα ωφεληθεί από αυτό. Τίποτα παραπάνω και θα το δείτε στην πορεία και σύντομα».

Για τις δηλώσεις Σαββίδη: «Σήμερα απαντήσαμε με το 44ο πρωτάθλημα. Του χρόνου θα έχουμε το 45ο. Υπομονή να έχει ο κ. Σαββίδης να μας βλέπει να πανηγυρίζουμε τα πρωταθλήματα και ο ίδιος να προσπαθήσει να κάνει κάτι καλύτερο στην ομάδα του. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Εγώ έχω υποσχεθεί 20 πρωταθλήματα, ας κάνει υπομονή ο κ. Σαββίδης και ο κάθε Σαββίδης και όταν πάρουμε 20 πρωταθλήματα το ξανασυζητάμε. Σας λέω ο Ολυμπιακός θα είναι πιο δυνατός. Εγώ εδώ είμαι, εδώ είναι η μεγάλη μου αγάπη και συνεχίζουμε. Τώρα για τα άλλα που λένε, Κινέζους, Γιαπωνέζους, η Cosco είναι μία μεγάλη εταιρεία, μακάρι να μπορούσε να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα ούτε ένα εισιτήριο δεν έχει αγοράσει η Cosco, για να μην γελιόμαστε. Εμείς κοιτάζουμε να συνεργαστούμε με μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες μπορούν να σπονσοράρουν τον Σύλλογο, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους και μέχρι τώρα όπως έχετε δει, οι συνεργασίες που έχουμε κάνει είναι μακροχρόνιες και οι σπόνσορες του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Μέσα στα πλαίσιο αυτό κοιτάζουμε και Κινέζους και Ευρωπαίους και Αμερικάνους και οτιδήποτε. Ο Ολυμπιακός έχει τον λαό του και έχει κι εμένα που έχω όρεξη. Δεν μας έχουν πάρει τα χρόνια, συνεχίζουμε δυνατά! Και μην ανησυχείτε. Και του χρόνου όλοι μαζί εδώ θα γιορτάσουμε και θα το ξανασηκώσουμε. Να είστε καλά»!

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Μη μας γίνει συνήθειο…

Μια ακόμα μαύρη σελίδα, ανήμερα των γενεθλίων των 99 του χρόνων έγραψε ο Ολυμπιακός και ...