Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Βράβευση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την κοινωνική του προσφορά

Βράβευση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την κοινωνική του προσφορά

kardiasmenos_barbis

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ο. κ. Κωνσταντίνος Μπαρμπής βράβευσε τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την τεράστια κοινωνική προσφορά του.

Τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, βράβευσε σήμερα (20/2) ο Πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ο. και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κωνσταντίνος Μπαρμπής.

Η βράβευση έλαβε χώρα στο Δημοτικό κινηματοθέατρο «Σινεάκ», στην «καρδιά» του Πειραιά και στο περιθώριο εκδήλωσης μνήμης για τις μεγάλες μορφές της Επανάστασης του 1821. Μάλιστα το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε και διάλεξη του κ. Μπαρμπή που, ως γνωστόν, είναι και διακεκριμένος ιστορικός.

Λόγω υποχρεώσεων, ο κ. Μαρινάκης δεν μπόρεσε να είναι παρών και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας και ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κωνσταντίνος Καρδιασμένος.

«Βραβεύουμε τον κ. Μαρινάκη που στηρίζει τον Μητροπολίτη μας στο τεράστιο κοινωνικό έργο του ενώ έχει πραγματοποιήσει σωρεία έργων στο Δήμο Πειραιά και ειδικά στις υποβαθμισμένες περιοχές του. Επιπλέον συμπαραστέκεται σε μεγάλο αριθμό ιδρυμάτων που έχουν ανάγκη από βοήθεια», ανάφερε κατά την βράβευση ο κ. Μπαρμπής.

Mάλιστα ο Πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ο. έδωσε στον κ. Καρδιασμένο και αντίτυπο του βιβλίου του (1821, το Έθνος βγαίνει από την κόλαση) με ιδιόχειρη αφιέρωση που έγραφε τα εξής: «Αφιερώνεται με άπειρη αγάπη και ειλικρινέστατη αφοσίωση στον ηγέτη του Θρυλικού Ολυμπιακού κ. Ευάγγελο Μαρινάκη και στην οικογένειά του».

Η εκδήλωση έκλεισε με υπέροχες μελωδίες από την χορωδία της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων.

 

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

ΘΡΥΛΙΚΗ ανατροπή στο Βελιγράδι!

Με τεράστια ανατροπή από το -14 (52-38 στο 27΄), ο Ολυμπιακός «απέδρασε» από το Βελιγράδι ...