Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Έτσι απλά τη… διέλυσε!

Έτσι απλά τη… διέλυσε!

1411885

Με χαρακτηριστική ευκολία ο Ολυμπιακός επικράτησε, 18-2 της Ηλιούπολης στο Παπαστράτειο και διεύρυνε το απόλυτα νικηφόρο σερί του στην Α1 Πόλο Ανδρών πετυχαίνοντας το «13Χ13».

Οι νταμπλούχοι που προετοιμάζονται ουσιαστικά με ορίζοντα την κρίσιμη αναμέτρηση με την Μπαρτσελονέτα τον Μάρτιο στον Πειραιά, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα όπως άλλωστε αναμενόταν από την Ηλιούπολη. Πρώτος σκόρερ ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς με 4 γκολ, ακολούθησαν οι Γούνας, Βλαχόπουλος, Μουρίκης που σκόραραν από 3, δυο φορές βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα οι Δελακάς και Φουντούλης και από μια ο Μάλιαρακ.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 7-0, 2-0, 6-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαλανόπουλος, Δερβίσης, Δελακάς 2, Γούνας 3, Φουντούλης 2, Γεννηδουνιάς 4, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 3, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Βλαχόπουλος 3

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καντσόγλου, Καστανάκης, Κοντωνής, Γεωργιάδης, Λυμάρης 1, Φαναριώτογλου, Πετρόχειλος, Λάζαρης, Ζώρζος, Αθυμαρίτης, Κολυβάς, Σπυρόπουλος, Σαλτέρης, Χρυσανθόπουλος 1, Κάρμαλης

Γεννηδουνιάς: «Προετοιμαζόμαστε για την Μπαρτσελονέτα»

Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr: «Προετοιμαζόμαστε ουσιαστικά και το πολύ καθοριστικό παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα. Αυτή η αναμέτρηση είναι στο μυαλό όλων μας και θέλουμε να σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη που θα είναι σημαντική για το ευρωπαϊκό μας μέλλον. Φυσικά μεσολαβεί και το Final 4 του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό και πάντα αυτές οι διοργανώσεις κρύβουν παγίδες».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...