Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Βλέπει Μπουχαλάκη ο Τσάνας

Βλέπει Μπουχαλάκη ο Τσάνας

bouchalakis
Έτοιμος για Εθνική ο Μπουχαλάκης

Ο  Κώστας Τσάνας θα δει από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις στη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού. Κέρδισε με το σπαθί του τον Μάρκο Σίλβα και μία θέση στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν, ενώ είναι έτοιμος να κάνει και το μεγάλο βήμα στην Εθνική ομάδα των Ανδρών!

Ο Έλληνας κεντρικός μέσος αναμένεται να είναι βασικός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού για την καινούργια αγωνιστική περίοδο κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League. Και ο Κώστας Τσάνας θα δώσει το “παρών” το βράδυ της Κυριακής (23/8, 21:30) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά αγωνιζόμενο τον 22άχρονο ποδοσφαιριστή.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός έχει στο μυαλό του τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος παρουσιάζει σημαντική βελτίωση στο παιχνίδι του. Και αυτή η αγωνιστική πρόοδος δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον Κώστα Τσάνα.

Να σημειωθεί πως η Εθνική ομάδα θα αγωνιστεί με τη Φινλανδία (4/9, εντός) και Ρουμανία (7/9, εκτός) για την προκριματική φάση του Euro 2016.

 

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...