Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Αυτόν τον Χάκετ θέλει

Αυτόν τον Χάκετ θέλει

07

Ο Ντάνιελ Χάκετ ήταν ουσιαστικός και αποτελεσματικός εχθές απέναντι στον Παναθηναϊκό, κάνοντας αθόρυβη και σημαντική δουλειά.

Ο Ιταλοαμερικάνος γκαρντ είχε πολύ καλή παρουσία στο χθεσινό ντέρμπι, έδωσε σημαντικές λύσεις επιθετικά και αμυντικά, διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τον ρυθμό του Ολυμπιακού, όταν ο Βασίλης Σπανούλης βρισκόταν στον πάγκο για τις απαραίτητες ανάσες.

Ο Χάκετ πραγματοποίησε την κορυφαία φετινή του εμφάνιση στην Ευρωλίγκα, μετρώντας  11 πόντους (με 2/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 1/2 βολές), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 ριμπάουντ και 2 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας συνολικά 13 βαθμούς στο ranking.

Οι γρήγοροι πόντοι που σημείωσε στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου και η σωστή οργάνωση του παιχνιδιού, βοήθησαν τους «ερυθρόλευκους» να τρέξουν ένα επιμέρους σκορ 16-24 και να κλείσουν με προβάδισμα 8 πόντων το πρώτο ημίχρονο.

Η χθεσινή εμφάνιση του Ιταλοαμερικάνου μόνο ικανοποίηση προκαλεί στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και ζητούμενο είναι πλέον ο έμπειρος γκαρντ να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό και στα επόμενα ματς.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Τα highlights από το αιώνιο ντέρμπι (vid)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση Παναθηναικός-Ολυμπιακός