Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Έρχεται ο Φορτούνης

Έρχεται ο Φορτούνης

fortounis1
Επιστρέφει στην εντεκάδα του Ολυμπιακού ο Κώστας Φορτούνης

Ο τραυματισμός του Αλεχάντρο Ντομίνγκες φέρνει ξανά στην εντεκάδα του Ολυμπιακού τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έχει ξεκινήσει, ήδη, θεραπεία για να ξεπεράσει τη θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο που υπέστη στην πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων (29/9), αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να πάρει ξανά θέση βασικού στα προσεχή παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό της Τρίτης (22/9, 20:30) στην έδρα της Ξάνθης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο ματς με τους Βαυαρούς και ως ένα βαθμό άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού προς το καλύτερο. Ίσως μπήκε λίγο αργά στον αγωνιστικό χώρο (66ο λεπτό), αλλά μην ξεχνάμε πως ήταν ένας αγώνας ειδικών συνθηκών, όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν ως κύριο στόχο να μην επιτρέψουν στην Μπάγερν να επιβάλλει πλήρως το ρυθμό της. Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα δεν είχαν την μπάλα στα πόδια τους (και πώς να την έχουν κόντρα σε αυτήν τη μεγάλη γερμανική ομάδα), για αυτό και δεν φάνηκε πολύ ο “Τσόρι” στο διάστημα που αγωνίστηκε και μέχρι να ζητήσει αλλαγή λόγω του τραυματισμού που υπέστη (σ.σ.: αντικαταστάθηκε στο 61′ από τον Ερνάνι).

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε σούπερ προετοιμασία με τους Πειραιώτες, αλλά ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε πρόσφατα στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2016, τον πήγε λίγο πίσω στις διαδοχικές αναμετρήσεις με Πλατανιά και Μπάγερν Μονάχου, όπου και αγωνίστηκε ως αλλαγή. Ο Μάρκο Σίλβα δεν πρόκειται να ρισκάρει με την επάνοδο του Ντομίνγκες. Άλλωστε, ο σπουδαίος Αργεντινός διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του και δεν έχει λόγο να βιαστεί να επιστρέψει. Για αυτό και δύσκολα ο προπονητής του Ολυμπιακού θα τον έχει στα πλάνα του στον αγώνα του Λονδίνου με την Άρσεναλ. Μην ξεχνάμε πως και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης φόρτσαρε για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να παίξει στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Μπάγερν, αλλά υποτροπίασε και μένει πάλι στα… πιτς.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

No Euroleague team? No problem!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απ’ όταν έχουν θεσπιστεί οι δύο πεντάδες των ...