Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Άγγιξε το ρεκόρ καριέρας του σε παραγωγικότητα ο Μιλουτίνοφ

Άγγιξε το ρεκόρ καριέρας του σε παραγωγικότητα ο Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στην χθεσινή νίκη επί της Χίμκι (92-75), πλησιάζοντας μάλιστα και το ρεκόρ καριέρας που έχει σε παραγωγικότητα στην Ευρωλίγκα.

Ο Σέρβος ψηλός ήταν ασταμάτητος εχθές, τελειώνοντας το παιχνίδι με 17 πόντους οι οποίοι προήλθαν από 8/8 δίποντα και 1/2 βολές. Εκτός από το παιχνίδι στο ποστ, ο Μιλουτίνοφ έδειξε εχθές ότι έχει βελτιώσει και το σουτ από τα 3-4 μέτρα, καθώς σε δύο περιπτώσεις εκτέλεσε από μέση απόσταση και ευστόχησε.

Ο «Μίλου» πραγματοποίησε εχθές μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στην Ευρωλίγκα, πλησιάζοντας μάλιστα και το ρεκόρ καριέρας που έχει σε παραγωγικότητα στην διοργάνωση, με τους 17 πόντους που σημείωσε (οι περισσότεροι πόντοι που έχει βάλει σε παιχνίδι Ευρωλίγκα είναι οι 18 στην περσινή εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης 73-79). Γενικότερα ο Σέρβος είναι σε ανοδική πορεία και δίνει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του και σε αυτό τον ρυθμό θέλει να συνεχίσει.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Αυτο ήταν ένα ανήθικο σφύριγμα!

Σπάνια αναφέρομαι σε διαιτητές, ακόμα και στις “λαμπρές” μέρες της Basket league που οδήγησαν στην ...