Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Χουτεσιώτης: “Θα πετύχουμε πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί”

Χουτεσιώτης: “Θα πετύχουμε πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί”

oly1

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να φτάσει πολύ μακριά την τρέχουσα σεζόν στην Ευρώπη, εμφανίστηκε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Ο 21άχρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως η ομάδα τη φετινή σεζόν μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λευτέρη Χουτεσιώτη στην κάμερα της Nova:

Για το τι μπορεί να κάνει φέτος ο Ολυμπιακός: “Αυτήν την χρονιά μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα που δεν έχουμε διεκδικήσει ποτέ άλλοτε στο παρελθόν. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και μπορούμε να φθάσουμε πολύ μακριά. Και στο Κύπελλο να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών, αλλά και να φθάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι φέτος θα σπάσουμε κάθε ρεκόρ και θα γίνει κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Βέβαια, δεν θέλουμε να λέμε πολλά λόγια. Μέσα στο γήπεδο, με τη σωστή στάση απέναντι στους αντιπάλους μας θα πετύχουμε πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί”.

Για το αν παίζει το μεγαλύτερο ρόλο η δουλειά που γίνεται στο Ρέντη: “Σίγουρα, πλέον είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Από τον προπονητή μέχρι τους παίκτες, γενικότερα μετράει το ποιοι άνθρωποι είναι δίπλα μας και δουλεύουν. Όλοι μαζί λειτουργούμε ως ομάδα ώστε να αποδώσουμε το μέγιστο δυνατό στα παιχνίδια μας. Ο κάθε ένας κάνοντας τη δουλειά του ξεχωριστά, βοηθά για να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας”.

Για τη δουλειά του σε καθημερινή βάση μαζί με τους Ράντο, αλλά και Ρομπέρτο-Καπίνο: “Η καθημερινότητά μας είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Δουλεύουμε πολύ για μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις που έχει το σωματείο. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και οι απαιτήσεις είναι τεράστιες. Και εμείς δουλεύουμε καθημερινά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε”.

Για τις δυνατότητες του Ηρακλή: “Έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Το έχει δείξει και στις προηγούμενες αγωνιστικές, αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε και να συνεχίζουμε το ρεκόρ μας”.

Για το βαρύ φορτίο του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα: “Μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων έχουμε πολλά και σημαντικά παιχνίδια, τα οποία πρέπει να κερδίσουμε. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα και σε συνδυασμό με τις αποφάσεις του προπονητή θα είναι έτοιμη για να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε παιχνίδι και με οποιονδήποτε αντίπαλο”.

Για το γεγονός ότι οι γονείς θα μπορούν να φέρουν στο γήπεδο το παιδί τους στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, δίνοντας μόλις ένα ευρώ επιπλέον: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με τέτοιες κινήσεις, θέλουμε να βλέπουμε τις οικογένειες και τα παιδιά στο γήπεδο. Θέλουμε να γίνει μάθημα για όλο τον κόσμο και το γήπεδο να είναι χώρος διασκέδασης σε εισαγωγικά για τον κόσμο”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα θέλω του Μεντιλίμπαρ έγιναν πράξη!

Με μια ιστορική μεταμόρφωση που δημιουργεί νέες προκλήσεις, ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το ρόστερ του για ...

Βρείτε μας στο Twitter