Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Πάρντο: “Ονειρευόμουν να βάλω το πρώτο γκολ στο γήπεδό μας”

Πάρντο: “Ονειρευόμουν να βάλω το πρώτο γκολ στο γήπεδό μας”

pardo

Ο Φελίπε Πάρντο δήλωσε πως ονειρευόταν τη στιγμή που θα ερχόταν το πρώτο γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”!

Ο Κολομβιανός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο, μίλησε στην εφημερίδα “Αγορά” για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το παιχνίδι-πρόκληση στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου. Τι είπε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάρντο:

Για την παρουσία του με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ: “Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό περίμενα και ονειρευόμουν να βάλω το πρώτο γκολ στο γήπεδό μας και να το πανηγυρίσω μαζί με τον κόσμο. Τελικά, αυτό έγινε σε παιχνίδι Champions League, κάτι που ίσως είναι πιο σημαντικό για την ομάδα μου. Συνεχίζω να δουλεύω, πιστεύω ότι θα σκοράρω σύντομα και στο πρωτάθλημα. Είναι θέμα χρόνου, άλλωστε έχω πολύ δρόμο μπροστά μου στον Ολυμπιακό”.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: “Σε κάθε ματς είμαστε υποχρεωμένοι να ζητάμε τη νίκη και να τα δίνουμε όλα. Στα ντέρμπι οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Και από εμάς για τους εαυτούς μας και από τον κόσμο για εμάς. Ελπίζω να με φωτίσει ο Θεός και να βάλω γκολ στο ντέρμπι που έρχεται εναντίον του Παναθηναϊκού”.

Για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου: “Φυσικά θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη εάν τα καταφέρουμε στη Γερμανία κόντρα σε μια τόσο ισχυρή ομάδα. Τίποτα όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί στο ποδόσφαιρο”.

Για το κέρδος του Ολυμπιακού από την παρουσία του στο φετινό Champions League: “Στα τέσσερα παιχνίδια που δώσαμε μέχρι τώρα μάθαμε κάτι πολύ σημαντικό: Είναι πιο χρήσιμο και αποτελεσματικό να σέβεσαι κάθε αντίπαλο και να μη φοβάσαι κανέναν. Θέλουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι στο Μόναχο και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια και να συζητάμε για το τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά να πάμε εκεί και να προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

To “βαρόμετρο” Φελίπε Πάρντο

Έξι γκολ έχει πετύχει, μέχρι τώρα, στην φάση των ομίλων του Champions League ο Ολυμπιακός, ...