Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Χαλάρωμα στην πισίνα για τη Σχολή Βέροιας

Χαλάρωμα στην πισίνα για τη Σχολή Βέροιας

oly

Την ευκαιρία να χαλαρώνουν στην πισίνα έχουν τα παιδιά που έχουν επιλέξει τη Σχολή του Ολυμπιακού στη Βέροια για να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Μία σημαντική παροχή προσφέρει η Σχολή της Βέροιας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που την επιλέγουν για να μάθουν τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος.

Η Σχολή του Θρύλου στη Βέροια εδρεύει στα Εκπαιδευτήρια Σαφαρίκα, τα οποία διαθέτουν μεταξύ άλλων και πισίνα και έτσι τα παιδιά που φοιτούν εκεί μετά από το ποδόσφαιρο έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν στην πισίνα, να παίξουν και να κάνουν και αποθεραπεία μετά από αγώνες.

Η Σχολή αυξάνει κάθε χρόνο τα μέλη της και φέτος έχει παρατηρηθεί μία ακόμα μεγαλύτερη άνοδο στις εγγραφές, αφού όλοι στην περιοχή διαπιστώνουν τη σημαντική δουλειά που συντελείται πάντα σε συνεργασία με την Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

oly1

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Πρεμιέρα για τους Παίδες της Σχολής Βέροιας

Πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ (4-4) κόντρα στο Μακροχώρι, στην πρεμιέρα της ομάδας της Σχολής ...