Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τους ξεφτίλισε ο Πογιέτ!

Τους ξεφτίλισε ο Πογιέτ!

12583845_10207939250977701_1268264596_n

Ποιος είδε τον Πογιέτ και δεν τον φοβήθηκε! Σε συνέντευξη του στο Sport24.gr ξεβράκωσε τόσο τη Διοίκηση της ΑΕΚ όσο και τα ΜΜΕ που ενορχηστρωμένα όλο αυτόν τον καιρό διαστρέβλωναν την αλήθεια ώστε να ικανοποιήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ τόλμησε να πει την αλήθεια, ότι βρισκόταν σε μια ομάδα με έναν τζαμπατζή Πρόεδρο που δεν έβαζε λεφτά και ούτε πρόκειται να βάλει στο μέλλον. Παραδέχτηκε την απόλυτη ανωτερότητα του Ολυμπιακού και επεσήμανε πως οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν παίχτες που είναι επίπεδα πάνω από την υπόλοιπη Superleague.

Αποκάλυψε πως είναι απλήρωτος και πιθανολογεί ότι κάτι θα εφεύρουν ώστε να παραμείνει απλήρωτος και προτρέπει όποιον σκέφτεται να εργαστεί στην Ελλάδα να το σκεφτεί καλά πριν το πράξει. Μιλάμε για διεθνή ξεφτίλα και δυσφήμιση για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν βρέχει σας φτύνουν κύριοι της ΑΕΚ..

Ο Πογιέτ δεν είναι ο πρώτος που παραδέχεται την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και τολμάει να πει τα πράγματα όπως έχουν. Θυμηθείτε το ίδιο έπραξε και ο Τούντορ και πλήρωσε ακριβά το μάρμαρο. Κύριοι πλέον θα ξυπνήσει και ο κόσμος σας και θα σας πάρει με τις πέτρες. Με λάσπη και προπαγάνδα δεν χτίζεις ομάδες. Επενδύστε επιτέλους σ’αυτό που ονομάζουμε ποδόσφαιρο..

 

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Ποιοι παίκτες της εθνικής θα μπορούσαν να παίξουν στον Ολυμπιακό

Είναι ευρεώς γνωστό ότι ο Ολυμπιακός ίσως με εξαίρεση τη θέση του τερματοφύλακα, χρειάζεται ενίσχυση ...