Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τελειώνει και με Ερνάνι

Τελειώνει και με Ερνάνι

hernani olympiacos

Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει η υπόθεση του Πορτογάλου Ερνάνι για τον Ολυμπιακό αν και οι Πειραιώτες δεν τα “βρήκαν” με την Πόρτο.

Κοντά σε μια ακόμα μεταγραφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον Ερνάνι να περιμένει στο ακουστικό του για να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στη χώρα μας. Οι διαπραγματεύσεις, παρά το καλό κλίμα και την αμοιβαία πρόθεση όλων των εμπλεκομένων, κράτησαν περισσότερο απ’ το αναμενόμενο για δύο λόγους. Πρώτον, υπήρχε διαφωνία ως προς τον ορισμό οψιόν αγοράς και δεύτερον οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να εξαντλήσουν τα περιθώρια απόκτησης ενός ακόμα παίκτη που τους ενδιέφερε και ήταν μεγαλύτερο όνομα από τον Πορτογάλο, περίπτωση που ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει.

Εν τέλει, ο Ερνάνι ετοιμάζεται να έρθει να έρθει στη χώρα μας κάτι που το θέλει πολύ και ο ίδιος, με τον δανεισμό να μην περιέχει κανενός είδους οψιόν.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Ερνάνι: «Το βραβείο αυτό ανήκει στην ομάδα»

Ο Ερνάνι βραβεύτηκε ως MVP της 27ης αγωνιστικής.