Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τελειώνει και με Ερνάνι

Τελειώνει και με Ερνάνι

hernani olympiacos

Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει η υπόθεση του Πορτογάλου Ερνάνι για τον Ολυμπιακό αν και οι Πειραιώτες δεν τα “βρήκαν” με την Πόρτο.

Κοντά σε μια ακόμα μεταγραφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον Ερνάνι να περιμένει στο ακουστικό του για να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στη χώρα μας. Οι διαπραγματεύσεις, παρά το καλό κλίμα και την αμοιβαία πρόθεση όλων των εμπλεκομένων, κράτησαν περισσότερο απ’ το αναμενόμενο για δύο λόγους. Πρώτον, υπήρχε διαφωνία ως προς τον ορισμό οψιόν αγοράς και δεύτερον οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να εξαντλήσουν τα περιθώρια απόκτησης ενός ακόμα παίκτη που τους ενδιέφερε και ήταν μεγαλύτερο όνομα από τον Πορτογάλο, περίπτωση που ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει.

Εν τέλει, ο Ερνάνι ετοιμάζεται να έρθει να έρθει στη χώρα μας κάτι που το θέλει πολύ και ο ίδιος, με τον δανεισμό να μην περιέχει κανενός είδους οψιόν.

About Βαλάντης Σιδέρης

Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες του αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Ερασιτέχνης αθλητής και στα δύο σπορ, απόφοιτος σχολής διαιτησίας και σχολής προπονητών. Αρχισυντάκτης ενός πολύ όμορφου ταξιδιού από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι το 2015, του RedCampeon.gr. Ραδιοφωνικός παραγωγός στον Redonair για μία σεζόν. Πλέον διευθυντής του kokkina.gr με περισσότερη εμπειρία και υπομονή.

Δείτε επίσης

Ερνάνι: «Το βραβείο αυτό ανήκει στην ομάδα»

Ο Ερνάνι βραβεύτηκε ως MVP της 27ης αγωνιστικής.