Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Συνεχίζουν ενωμένοι στον Ολυμπιακό!

Συνεχίζουν ενωμένοι στον Ολυμπιακό!

Μετά την δεύτερη συνεχόμενη βαριά ήττα σε εκτός έδρας αναμέτρηση για την Εuroleague το κλίμα στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων ήταν βαρύ. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ήταν αποφασισμένοι να βρουν τι φταίει και να γυρίσουν γρήγορα το κουμπί ώστε να αλλάξει άρδην αυτή η άσχημη εικόνα.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός προχωράει ενωμένος για να λύσει τα προβλήματά του και να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί στην αρχή της σεζόν. Ούτε αίμα, ούτε κρότοι ούτε τίποτα για την ώρα, όπως θα επιθυμούσαν αρκετοί μετά την ήττα στη Ρωσία. Το αιμοσταγές κοινό των social media απαιτούσε από τους Αγγελόπουλος να πάρουν το κεφάλι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, καθώς και τον Αμερικανών της ομάδας.

Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική! Η Διοίκηση του Ολυμπιακού έχει μάθει να σέβεται και να εκτιμάει τόσο τους αθλητές της ομάδας όσο και τους προπονητές. Ο coach Σφαιρόπουλος μετέβη στα γραφεία της Αrcadia όπου είχε συνάντηση με τους Προέδρους της ΚΑΕ και συζήτησαν σχετικά με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός. Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν υπήρξε ποτέ κανένα θέμα παραίτησης από πλευράς Γιάννη Σφαιρόπουλου.

H ομάδα συνεχίζει ενωμένη σαν οικογένεια με στόχο να διεκδικήσει και τα τρία τρόπαια! Οι κύριοι Αγγελόπουλοι αποδεικνύουν ότι βρίσκονται κοντά στις κρίσιμες στιμγές και αν χρειαστεί δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια προκειμένου να διορθώσουν τα κακώς κείμενα….

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Αγγελόπουλοι: «Το μέχρι τέλους είναι στάση ζωής»!

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το 11ο Κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία του, ωστόσο, το σύνθημα που κυριαρχούσε ακόμη ...