Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Στην Ελλάδα ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον

Στην Ελλάδα ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον

Έφτασε ο γκολτζής Φινμπόγκασον στην Ελλάδα
Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Το μεσημέρι του Σαββάτου (25/7) ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον πάτησε ελληνικό έδαφος. Τα kokkina.gr υποδέχθηκαν τον Ισλανδό γκολτζή στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Δείτε το βίντεο.

Λίγο μετά τις 15:30, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον πέρασε από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο και τον περίμενε.

Η πτήση του Ισλανδού επιθετικού από τη Βαρκελώνη έφτασε με καθυστέρηση στη χώρα μας. Η προγραμματισμένη ώρα άφιξη ήταν 14:40, αλλά το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στις 15:03. Το νέο “κανόνι” της ομάδας του Πειραιά υποδέχθηκε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστας Καραπαπάς.

Χαμογελαστός ήταν ο 26άχρονος παίκτης, ο οποίος δεν έκανε δηλώσεις. Θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιό του.

Ο “Φίνμπο” αποκτάται ως δανεικός από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ. Το καλοκαίρι του 2016, οι ερυθρόλευκοι αν καταβάλλουν τη ρήτρα, ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ, θα αγοράσουν τα ποδοσφαιρικά δικαιώματα του Ισλανδού γκολτζή.

Kokkina.gr – Η άφιξη του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στην Ελλάδα

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Αν μπορεί ένας είναι αυτός!

Τα playoffs ανέκαθεν είχαν μια άγρια ομορφιά. Η συνεχόμενες αναμετρήσεις με τον ίδιο αντίπαλο είναι ...