Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Σπίνου: “Μου αρέσει πολύ το πλάνο του συλλόγου”

Σπίνου: “Μου αρέσει πολύ το πλάνο του συλλόγου”

Τι δήλωσε ο Σπίνου για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό
Ο νέος κεντρικός του Θρύλου, Αντρέι Σπίνου

Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και από το γεγονός ότι θα συνεργαστεί με τον Ρομπέρτο Πιάτσα, δήλωσε ο Αντρέι Σπίνου.

Ο Ρουμάνος κεντρικός με δηλώσεις του στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) τόνισε τα εξής:

“Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα όταν ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός με ρώτησε αν ήθελα να παίξω για αυτόν. Ειλικρινά δεν είχα παρακολουθήσει τόσο το ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, αλλά είχα μερικές πληροφορίες από πρώην παίκτες του συλλόγου. Αυτό που ξέρω τώρα είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, όχι μόνο στο βόλεϊ, και ότι οι οπαδοί είναι εξαιρετικοί.

Μου αρέσει πολύ το πλάνο του συλλόγου και βλέπω ότι θα έχουμε μία πολύ νεανική ομάδα. Κατά τη γνώμη μου μία νεανική ομάδα είναι πάντα κάτι θετικό. Είμαι ενθουσιασμένος επίσης που θα συνεργαστώ με έναν διάσημο προπονητή, τον κύριο Ρομπέρτο Πιάτσα, και ελπίζω ότι θα επιτύχουμε όλους τους στόχους μας την επόμενη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνεται, τον team manager της ομάδας, αλλά και τον μάνατζέρ μου που βοήθησαν στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή!”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Περί Ρατάο, Μόντες και λοιπές μεταγραφές του Ολυμπιακού

Ο Κορδόν, ο Ρατάο και ο Μόντες που “ενδιαφέρουν” τον Ολυμπιακό Μετά από λίγες εβδομάδες ...