Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Παντελάκης: “Πιεστικοί στην άμυνα, γρήγοροι στην επίθεση”

Παντελάκης: “Πιεστικοί στην άμυνα, γρήγοροι στην επίθεση”

osfp

Ο β’ προπονητής της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, δίνει το στίγμα για το στυλ παιχνιδιού των ερυθρόλευκων.

Η προετοιμασία της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού ξεκίνησε τη Δευτέρα, με ορίζοντα να είναι πανέτοιμη αρχές Οκτώβρη στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι τότε το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα δουλέψει πάνω στα σημεία του τρόπου παιχνιδιού το οποίο θα εφαρμόσει η ομάδα.

Για τα βασικά χαρακτηριστικά του στυλ παιχνιδιού των ερυθρόλευκων, μίλησε στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) ο Γιώργος Παντελάκης. Ο β’ προπονητής του τμήματος μπάσκετ τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής:

“Ο δικός μας τρόπος παιχνιδιού ταιριάζει στο αντρικό μπάσκετ. Δίνουμε έμφαση στο να είμαστε πάρα πολύ πιεστικοί στην άμυνα και να προσπαθούμε να παίζουμε πιο γρήγορα, για τα δεδομένα του γυναικείου μπάσκετ, το παιχνίδι στην επίθεση.Δεδομένου ότι μέχρι πέρσι αγωνιζόμασταν χωρίς κόσμο, αλλά παρ’ όλα αυτά τα κορίτσια έβγαζαν πάθος, φέτος που θα φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα έχουν την υποστήριξη των οπαδών μας θα είμαστε όλοι και στον πάγκο και στον αγωνιστικό χώρο ακόμα πιο παθιασμένοι για να κερδίζουμε. Το πάθος είναι ένα στοιχείο μας αλλά φέτος θεωρούμε ότι θα είναι ακόμα μεγαλύτερο εξαιτίας της φανέλας και του κόσμου του Ολυμπιακού”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ανέλαβε ο Παντελάκης

Ο Γιώργος Παντελάκης, είναι ο προπονητής που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ ...