Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ένα τσουβάλι ευκαιρίες και εγκληματικά σφυρίγματα Κατσικογιάννη!

Ένα τσουβάλι ευκαιρίες και εγκληματικά σφυρίγματα Κατσικογιάννη!

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 1-0 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης και ουσιαστικά οι όσες πιθανότητες κατάληψης της δεύτερης θέσης υπήρχαν έκαναν φτερά. Οι ερυθρόλευκοι παρόλο που κυριαρχούσαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης δεν κατάφεραν να σκοράρουν με τον Χουάντερσον να πραγματοποιεί εξαιρετικές αποκρούσεις.

Ο ρέφερι Κατσικογιάννης έκανε τα στραβά μάτια σε τρία πέναλντι μαρς με αποκορύφωμα το χέρι του Κοντοέ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Η προκλητικότατη και εγκληματική διαιτησία του Κατσικογιάννη αποτελεί το αποκορύφωμα της “εξυγίανσης” που βιώσαμε καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Οι σημαντικότερες στιγμές του αγώνα:

Ο Απόλλωνας ανοίγει το σκορ μόλις 30” μετά τη σέντρα του αγώνα, με διαγώνιο σουτ του Αλμπάνη.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην 1η του -αναγκαστική- αλλαγή το 9′, καθώς σε μία φάση στην οποία οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ο Λ. Κούτρης ανετράπη εντός περιοχής και πέφτοντας έβγαλε τον ώμο του.

Σαφώς ανώτερος ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, αδικείται από το εις βάρος του 1-0 καθώς έχει χάσει σωρεία ευκαιριών με αποκορύφωμα το σουτ του Κώστα Φορτούνη στο 22′, το οποίο σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Χουάντερσον. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0 με τους ερυθρόλευκους να αποδίδουν εξαιρετικό passing game, να έχουν χάσει αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα και με εξαίρεση τη φάση του 30” δεν έχουν απειληθεί από τους γηπεδούχους.

Σπουδαία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να φέρει στα ίσια τον αγώνα με την έναρξη του Β’ Ημιχρόνου. Όμως ο Χουάντερσον με εκπληκτική απόκρουση έβγαλε τη μπάλα πάνω στη γραμμή έπειτα από καρφωτή κεφαλιά του Ανσαριφάρντ.

Το 1-0 παραμένε μεταξύ Απόλλωνα Σμύρνης και Ολυμπιακού.

Η ομάδα μας είχε ανεβάσει την γραμμή πίεσης της όμως καθώς η ώρα περνάει το άγχος και ο εκνευρισμός από τις πολλές απόψε χαμένες ευκαιρίες δεν τους επέτρεπε να επιτίθενται το ίδιο μεθοδικά.

Άξιο αναφοράς πάντως είναι το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν φτάσει τις 14 τελικές προσπάθειες ενώ το πρώτο σουτ των γηπεδούχων προς την εστία του Προτό μετά το γκολ, σημειώθηκε στο 76′!

Το ματς έμεινε στο 1-0 μέχρι το τέλος με τους ερυθρόλευκους να διαμαρτύρονται για το πεντακάθαρο που δεν δόθηκε στις καθυστερήσεις στο χέρι του Κοντοέ.

Τελικό σκορ:1-0

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...