Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Ταπεινωτική συντριβή”

ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Ταπεινωτική συντριβή”

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόφαση του CAS
Ο ενωμένος Ολυμπιακός δεν φοβάται τίποτα και κανέναν!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση του CAS, επισημαίνοντας πως οι εμπνευστές της συκοφαντικής εκστρατείας εναντίον των ερυθρόλευκων υπέστησαν ταπεινωτική συντριβή.

Το απόγευμα της Δευτέρας (24/8), το CAS απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά τη συμμετοχής του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Champions League. Η απόφαση της UEFA ισχύει κανονικά και με το νόμο, με τους ερυθρόλευκους να ετοιμάζονται για μία ακόμα φορά να κάνουν υπερήφανη την Ελλάδα στην Ευρώπη. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι, για αυτό και εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία υπογραμμίζουν πως οι εμπνευστές της συγκεκριμένης συκοφαντικής εκστρατείας υπέστησαν ταπεινωτική συντριβή. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι δεν προκύπτει καμία ανάμειξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα. Μία δικαίωση που προέρχεται από τα πραγματικά δικαστήρια και δικαιοδοτικά όργανα, και όχι τα τηλεοπτικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“To Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επιβεβαίωσε έτσι την απόφαση της UEFA, ότι δεν προκύπτει καμία ανάμειξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που θα την εμπόδιζε να συμμετάσχει στο Champions League.

Οι εμπνευστές της συγκεκριμένης συκοφαντικής εκστρατείας, οι οποίοι μεθοδικά και συστηματικά επενδύουν στη δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό και να καλύψουν την ανυπαρξία τους, υπέστησαν ταπεινωτική συντριβή.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δικαιώθηκε για μία ακόμα φορά από τις αποφάσεις των πραγματικών (όχι των τηλεοπτικών) δικαστηρίων και δικαιοδοτικών οργάνων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τις συνεχείς επενδύσεις, με τον σεβασμό στους θεσμούς και τους κανονισμούς, αποτελεί τον καλύτερο εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο”.

About freesniper

Δείτε επίσης

Επιστολή Ολυμπιακού σε FIFA και UEFA για την διαιτησία

Οι “ερυθρόλευκοι” απέστειλαν μία επιστολή στην ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια ομοσπονδία αναφορικά με τις ...