Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ούτε τις εντυπώσεις δεν κέρδισε!

Ούτε τις εντυπώσεις δεν κέρδισε!

cas

Αρνητική όπως αναμενόταν αλλά και σας είχαμε ενημερώσει στα kokkina.gr, ήταν η απάντηση του CAS στην προσφυγή που κατέθεσε ο ΠΑΟ κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο επερχόμενο Champions league.

Καμία τύχη όπως άλλωστε οι περισσότεροι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι περίμεναν, δεν είχε η προσφυγή που κατέθεσε ο ΠΑΟ σε βάρος του Ολυμπιακού ζητώντας μεταξύ άλλων την απαγόρευση και τιμωρία των νταμπλούχων Ελλάδος από το Champions league.

Ούτε τις εντυπώσεις δεν κέρδισαν λοιπόν οι πράσινοι που ακόμα μια φορά παρέσυραν τη χώρα μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ντροπιαστικά και ανόητα μονοπάτια.

Έτσι, η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League οριστικοποιήθηκε πλέον και τυπικά, μετά την απόρριψη της προσφυγής από το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS), που απάντησε αρνητικά στην πράσινη καταγγελία για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League.

Να σημειωθεί πως το CAS απέρριψε ως αβάσιμη την κίνηση που έκαναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε να κερδίσει τίποτα, ακόμα και αν γινόταν αποδεκτή η προσφυγή, καθώς τη θέση του Ολυμπιακού δεν θα την έπαιρνε καμία ελληνική ομάδα. Οι πράσινοι ξεφτιλίστικαν για μία ακόμα φορά διεθνώς και με τη βούλα!

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ο Ολυμπιακός ζήτησε από τον CAS τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ!

Σε επίσημη καταγγελία στο CAS κατά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, προχώρησε την Τρίτη (28/04) ...