Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Παίρνει παράταση το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Παίρνει παράταση το ηλεκτρονικό εισιτήριο

tournike

Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου είναι υποχρεωτική η τοποθέτηση και λειτουργία των τουρνικέ στα γήπεδα της Super League.

Διαφοροποιήσεις για τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για την αντιμετώπιση της βίας ανακοίνωσαν το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Παρασκευή (21/8).

Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα γίνει από τις 31 Αυγούστου, οπότε δεν συμπεριλαμβάνεται η πρώτη αγωνιστική της Super League, που θα διεξαχθεί τριήμερο 22, 23 και 24 Αυγούστου. Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί τα τουρνικέ σε όλα τα γήπεδα της Super League προκειμένου να υπάρχει έλεγχος κατά την είσοδο των οπαδών σε αυτά και να μην παρατηρούνται φαινόμενα φοροδιαφυγής.

Από την εφαρμογή των εν λόγω συστημάτων, ηλεκτρονικού εισιτηρίου και καμερών, εξαιρείται η Football League για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με κοινές υπουργικές αποφάσεις που συνυπογράφουν ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ιωάννης Πανούσης και ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής καθορίζονται οι όροι εφαρμογής του ηλεκτρονικού συστήματος για την έκδοση, διάθεση και έλεγχο της διακίνησης των ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων και της εγκατάστασης και λειτουργίας του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και του συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις διατάξεις των ΚΥΑ θα ξεκινήσει από τις 31-8-15.

Έως 31 Οκτωβρίου του 2015 καθίστανται υποχρεωτική η τοποθέτηση και λειτουργία των μεταλλικών κατασκευών ελέγχου μεμονωμένης εισόδου φιλάθλων (τουρνικέ).

Από την εφαρμογή των εν λόγω συστημάτων (ηλεκτρονικού εισιτηρίου και καμερών) εξαιρείται η Football League για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Επίσης από 1/1/16 εφαρμόζεται και η κάρτα φιλάθλου.

Οι αποφάσεις έχουν δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, Αριθμοί Φύλλων

1801/ΤΒ΄/20-8-15 και 1802/ΤΒ΄/20-8-15″.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μασούρας: «Εφικτό να καλυφθεί η διαφορά»

Ο Γιάννης Μασούρας μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εκφράζοντας παράλληλα την ...