Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Ο Αγιασμός στην Κεντρική Σχολή Ρέντη

Ο Αγιασμός στην Κεντρική Σχολή Ρέντη

bouha

Τελέστηκε από τον πατέρα Δημήτριο ο Αγιασμός στην Κεντρική Σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Το “παρών” έδωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, αλλά και η μασκότ της ομάδας, ο Λεόνε.

Τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου (24/10) από τον πατέρα Δημήτριο ο Αγιασμός της Κεντρικής Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Τα παιδιά της Σχολής, που εδώ και χρόνια “βγάζει” πολλά παιδιά για την Ακαδημία του Ολυμπιακού, συμμετείχαν μαζί με τους προπονητές τους με ευλάβεια στον Αγιασμό και άκουσαν τον πατέρα Δημήτριο να τους μιλάει για την ομάδα τους και την ευκαιρία που έχουν να παίξουν με την “ερυθρόλευκη” φανέλα.

oly2

Το “παρών” έδωσε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος μίλησε στα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ η μεγάλη έκπληξη ήταν ο Λεόνε. Η μασκότ της ομάδας ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους και φωτογραφήθηκε με όλους δίνοντας άλλη μία χαρά στα παιδιά!

oly1

Φυσικά, στις εγκαταστάσεις της Σχολής ήταν όλοι οι προπονητές και το διοικητικό επιτελείο, ενώ ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος μιλώντας μετά από την τελετή του Αγιασμού ζήτησε από τα παιδιά να σέβονται συμπαίκτες και αντιπάλους και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την αγαπημένη μας ομάδα, τον Ολυμπιακό.

oly3

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τελέστηκε ο ετήσιος αγιασμός

Μετά την προπόνηση της Τρίτης τελέστηκε στο Αθλητικό Κέντρου του Ρέντη ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός της πρώτης ...