Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Κ-12: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-2

Κ-12: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-2

k-12

Σε αγώνα για το “Attica Cup” που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (24/10) στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός (Κ-12) επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 23′, αλλά με καθαρό μυαλό και ψυχή κατάφερε, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, να ισοφαρίσει αρχικά και να κερδίσει τον αγώνα.

Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Ποιμενίδης (2), Φλώκος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάσος Πάντος σημείωσε: “Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα. Αυτό που μας ενδιαφέρει σε αυτή την ηλικία και γενικά στην Ακαδημία είναι να γίνονται κάθε ημέρα καλύτεροι και να μάθουν να διαχειρίζονται καταστάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολη ομάδα, με “βαριά” φανέλα”.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Αδαμόπουλος, Κορφιάτης, Αναστασόπουλος (Γκίνι), Κατσαούνος, Κούτση, Αβρανιτάκης (Μπόλης), Γιαλεδάκης, Αλέξης, Σταυρόπουλος, Ποιμενίδης (Γιαννόπουλος), Φλώκος (Μάνδρος).

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα highlights από το αιώνιο ντέρμπι (vid)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση Παναθηναικός-Ολυμπιακός