Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Οι εκλεκτοί για την πρόκριση στους 16!

Οι εκλεκτοί για την πρόκριση στους 16!

1361596

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν τη μεγάλη βραδιά, της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του εφετινού UEFA Champions League, πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Δούλεψαν επάνω στην τακτική, σε κανονική ροή παιχνιδιού, αλλά και σε στατικές φάσεις.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Πάρντο. Συντηρητικά, με προσοχή, κινήθηκε ο Ντα Κόστα, ωστόσο είναι έτοιμος και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Συντηρητικά με ατομικό κινήθηκε και ο Φουστέρ, το πρόγραμμά του συνέχισε ο Μπουχαλάκης, ενώ ατομικό έκανε ο Χουτεσιώτης. Θεραπεία και ατομικό έκανε ο Πουλίδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο κ. Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστή την αποστολή του Θρύλου για το ματς της Τετάρτης με την Άρσεναλ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Αναλυτικά: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Γλυκόπικρη νίκη στο Έμιρειτς…

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Άρσεναλ με 1-0 στο Λονδίνο, αλλά δεν μπόρεσε να καλύψει το ...

Βρείτε μας στο Twitter