Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ξένη ομάδα για τον ΟΤΕ TV ο Ολυμπιακός…

Ξένη ομάδα για τον ΟΤΕ TV ο Ολυμπιακός…

otetv

Aκόμα μία απαράδεκτη τηλεοπτική μετάδοση από τον ΟΤΕ TV ήρθε να προστεθεί στη σχετική λίστα… Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, όμως, είναι συνδρομητές και αξίζουν το σεβασμό για το προϊόν που πληρώνουν.

Η στάση του ΟΤΕ TV απέναντι στον Ολυμπιακό, ξέρουμε όλοι ποια είναι… Σε κάθε μετάδοση, πάντως, ο τηλεοπτικός σταθμός ξεπερνάει τον εαυτό του. Δεν θα ασχοληθούμε με το γεγονός πως ο σπίκερ του αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ολυμπιακός δεν… πέτυχε παίκτη της ομάδας του Πειραιά. Το προσπερνάμε.

Ωστόσο, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος ο σχολιασμός του αγώνα. Λες και ο Ολυμπιακός δεν είναι ελληνική ομάδα, αλλά κάποια ξένη. Οι “ερυθρόλευκοι” ούτε άσχημα έπαιξαν, ούτε κέρδισαν κατά τύχη στο Ζάγκρεμπ. Πέτυχαν μία πολύ μεγάλη νίκη, κάθε νίκη στο Champions League χαρακτηρίζεται ως τέτοια, ενώ είναι ο μοναδικός ελληνικός σύλλογος που εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Και ο Ολυμπιακός έχει φιλάθλους που είναι συνδρομητές στον ΟΤΕ TV και απαιτούν σεβασμό. Ούτε ειδική μεταχείριση θέλουν, ούτε τίποτα άλλο. Απλά, το αυτονόητο… Και η συνδρομητική τηλεόραση, που επένδυσε ένα μεγάλο ποσό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League, οφείλει κάποια στιγμή να προστατεύσει την επένδυσή της.

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!