Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ο Ρίβερς στις Ακαδημίες του Ατρόμητου Πειραιά

Ο Ρίβερς στις Ακαδημίες του Ατρόμητου Πειραιά

rivers

Η ομάδα μπάσκετ του Ατρόμητου Πειραιά υποδέχτηκε την Τρίτη (20/10) τον Ντέιβιντ Ρίβερς. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού μίλησε στους μικρούς της Ακαδημίας που διατηρεί ο σύλλογος των Καμινίων και τους δίδαξε τα μυστικά του αθλήματος.

Παρακολουθείστε στο επισυναπτόμενο βίντεο πλάνα από την προπόνηση των μικρών με τον Ντέιβιντ Ρίβερς, όπως επίσης δηλώσεις του Αντιπροέδρου του ΟΠΑΝ, Νίκου Γέμελου, και του Αντιπροέδρου της ομάδας μπάσκετ του Ατρόμητου Πειραιά, Γεράσιμου Αγγελετάκη.

Ο παλαίμαχος και ιστορικός μπασκετμπολίστας της ομάδας του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Ρίβερς, βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στον Πειραιά, προσκεκλημένος του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.

Σκοπός της επίσκεψης είναι να γνωρίσουν οι νέοι και τα παιδιά της πόλης έναν πρώην αθλητή παγκοσμίου φήμης, o οποίος θα τους μιλήσει για τα οφέλη της ενασχόλησης με τον αθλητισμό σε όλα επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτής της παιδαγωγικής επίσκεψης, ο κ. Ρίβερς επισκέπτεται σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, αλλά και αθλητικά σωματεία της πόλης, όπου μαθαίνει στα παιδιά τα μυστικά του μπάσκετ, συνομιλεί μαζί τους και τους παροτρύνει να ασχοληθούν με τον αθλητισμό

Η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη με τον κ. Ντέιβιντ Ρίβερς, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 13:00, στο Δημαρχείο Πειραιά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: www.kanaliena.gr

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ο Ρίβερς στις ακαδημίες του Ολυμπιακού

Ο θρυλικός Ντέιβιντ Ρίβερς βρέθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και δίδαξε τα μαγικά του στους ...