Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά της Νάξου, με τη Μαλασάι να βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή.
Με προορισμό τη Νάξο αναχωρεί το απόγευμα της Πέμπτης (8/10) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, που θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται το τριήμερο 9-10-11 Οκτωβρίου, το οποίο διοργανώνει ο Πανναξιακός και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Οι νταμπλούχες θα βρεθούν για δεύτερη φορά κατά την περίοδο της προετοιμασίας στη Νάξο, όπου ήδη έχουν πραγματοποιήσει ένα πέρασμα και έχουν αντιμετωπίσει στο νησί δύο φορές τον Πανναξιακό, μετρώντας ισάριθμες νίκες (και μία τρίτη φιλική νίκη στο Ρέντη).
Το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι η Ναντιέζντα Μαλασάι, η οποία αφού ολοκλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Λευκορωσίας έχει τεθεί στη διάθεση του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.
Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Γιώτα, Κωνσταντίνου, Λαζάρεβιτς, Μαλασάι, Λαμπρούση, Κονόμι, Κοκκινάκη, Χριστοδούλου, Τέζα, Εμμανουηλίδου, Τσβετάνοβα, Ζαμπάτη.
Λαμπρούση: “Ανταγωνιστικά φιλικά”
Η κεντρική του Ολυμπιακού, Τζίνα Λαμπρούση, αναφερόμενη στο διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Νάξο, δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου (www.osfp.gr) τα εξής:
“Με τον Πανναξιακό έχουμε παίξει ήδη τρία φιλικά, αυτό δεν σημαίνει όμως κάτι. Εμείς πρέπει συνέχεια να κοιτάζουμε το δικό μας παιχνίδι, τον τρόπο που αγωνιζόμαστε και ποια στοιχεία πρέπει να βελτιώνουμε από αγώνα σε αγώνα. Αυτό θέλουμε να γίνει και με τις άλλες δύο ομάδες που μετέχουν στο τουρνουά. Είναι πολύ καλό ότι έρχονται σύλλογοι από άλλες χώρες, όπως η Maritza Plovdiv, και δίνουμε τέτοιου είδους φιλικά που είναι ανταγωνιστικά γιατί θα μας βοηθήσουν να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Πιστεύω θα γίνουν τρεις πάρα πολύ καλοί αγώνες. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα και με την ένταξη της Μαλασάι, έχει συμπληρωθεί το ρόστερ”.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης:
Παρασκευή 9/10
14:30 Εκδήλωση Έναρξης – Συνέντευξη Τύπου Διοργάνωσης
18:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ Π. – VC Maritza Plovdiv
20:30 Πανναξιακός Α.Ο.Ν. – Α.Σ. Άρης
Σάββατο 10/10
17:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Α.Σ. Άρης
20:00 Πανναξιακός Α.Ο.Ν. – VC Maritza Plovdiv
Κυριακή 11/10
12:00 Α.Σ. Άρης – VC Maritza Plovdiv
14:30 Πανναξιακός Α.Ο.Ν. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
16:30 Απονομή επάθλου νικητών