Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μήπως περνάτε για χαζό τον Μαρινάκη;

Μήπως περνάτε για χαζό τον Μαρινάκη;

Silva

Φυσικά και η ανακοίνωση αλλαγής προπονητή του Ολυμπιακού μας ξάφνιασε όλους και εννοείται πως δεν είναι καλό ως κατάσταση για έναν σύλλογο ο οποίος παίζει προκριματικά αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ σ’ ένα μήνα.

Ωστόσο, επειδή ο καθένας λέει και το μακρύ του και το κοντό του, τι μπορούσε να κάνει ο Μαρινάκης; Ο Σίλβα για λόγους που δε γνωρίζω, από την Τρίτη (21/6) υπέβαλλε την παραίτησή του. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε σε εκτίμηση τον Πορτογάλο και του έκανε και όλα τα χατίρια.

Από παίκτες που ήθελε, μέχρι τις απομακρύνσεις Γεωργάτου και Φουστέρ. Ειλικρινά πιστεύω πως χθες και σήμερα έγιναν προσπάθειες να αλλάξει γνώμη ο Σίλβα ή έστω να αναθεωρήσει, όμως όταν κάποιος δεν είναι 100% προσηλωμένος στο έργο του, τότε η επιλογή του διαζυγίου είναι αναπόφευκτη.

Τι να έκανε δηλαδή; Να τον κρατούσε βάσει συμβολαίου; Με ποια εμπιστοσύνη και πως ο προπονητής του Ολυμπιακού θα συνέχιζε με την ίδια όρεξη σ’ ένα μέρος όπου πλέον δεν επιθυμούσε να παραμείνει.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μόνο χαζός δεν είναι, αντίθετα είναι πανέξυπνος και έκρινε πως για το καλό του συλλόγου, η αντικατάσταση έπρεπε να είναι άμεση και πήρε τον Βίκτορ που τον ξέρει και εκείνος τον Ολυμπιακό.

Ο Βίκτορ είναι φυσικά μια επιλογή με ρίσκο, όπως ήταν και ο Σίλβα, από τους δύο όμως, πιστέψτε με πως στο λιμάνι στην αντίστοιχη κατάσταση έναρξης των δύο συνεργασιών, τον Ισπανό τον πιστεύουν περισσότερο.

About Βαλάντης Σιδέρης

Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες του αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Ερασιτέχνης αθλητής και στα δύο σπορ, απόφοιτος σχολής διαιτησίας και σχολής προπονητών. Αρχισυντάκτης ενός πολύ όμορφου ταξιδιού από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι το 2015, του RedCampeon.gr. Ραδιοφωνικός παραγωγός στον Redonair για μία σεζόν. Πλέον διευθυντής του kokkina.gr με περισσότερη εμπειρία και υπομονή.

Δείτε επίσης

Τιμητική διάκριση στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν το κεντρικό πρόσωπο της συναυλίας που διοργάνωσε η Μητρόπολη Πειραιά ...