Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Γιατί είναι κανονικότατο το γκολ του Καμπιάσο! (vid+photo)

Γιατί είναι κανονικότατο το γκολ του Καμπιάσο! (vid+photo)

Screenshot_1

Με το που μπήκε το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού, διάφορα γνωστά μέσα άρχισαν τον πόλεμο και την απαξίωση, με σειρά να παίρνουν σίγουρα και αύριο οι εφημερίδες. “Επηρεάζει τη φάση ο Τσόρι“, “μπλοκάρει το οπτικό πεδίο του Στιλ“, “ο Κύζας αγνόησε την υπόδειξη του επόπτη“.

Για να μη σας παραπλανούν!

1| Ο Τσόρι δεν εμποδίζει την ορατότητα του τερματοφύλακα, περισσότερο απ΄οτι ο συμπαίκτης του, που βρίσκεται στην ίδια ευθεία, απέχει τουλάχιστον 3 μέτρα από το τέρμα, και είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν έχει πρόθεση να μπει μπροστά από τον Στιλ, σε μια φάση που εξελίχθηκε πολύ  γρήγορα!

2| Τη μπάλα δεν την βρίσκει, ούτε διέρχεται κάτω από το πόδι του όπως πολλοί γράφουν, μάλιστα περνά δίπλα του και ούτε καν ξυστά του.

3| Αυτό είναι το σημαντικότερο! Ο επόπτης δεν έχει καμία ευθύνη να υποδείξει αν κάποιος παίκτης παρεμποδίζει την ορατότητα του εκάστοτε γκολκίπερ, πολύ απλά διότι δεν μπορεί από τη θέση του να το διακρίνει. Ως εκ τούτου δεν είναι στις αρμοδιότητές του. Επιπλέον, αν δει κανείς πάλι το βίντεο, θα διαπιστώσει πως η ένσταση-παρατήρησή του, είναι μήπως βρίσκει τη μπάλα ο Τσόρι ο οποίος ήταν οφσάιντ με τον διαιτητή Κύζα να απαντά, “όχι δεν την ακούμπησε“!

Φτάνει πια με την παραπληροφόρηση, διότι ορισμένοι θα μας κάνουν να ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε!

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Τα δύο σενάρια για την επάνοδο Πάπας στον Ολυμπιακό

Οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία θέλουν τον ομογενή γκαρντ Τζορτζ Πάπας να επιστρέφει στον Ολυμπιακό ...

Βρείτε μας στο Twitter