Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Κανένα πρόβλημα για Ολυμπιακό και Πουλίδο

Κανένα πρόβλημα για Ολυμπιακό και Πουλίδο

pulido

Ο δικηγόρος του Άλαν Πουλίδο υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στην Τίγκρες, ενώ είπε πως η FIFA έχει δώσει κανονικά άδεια στον παίκτη για να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Το CAS μπορεί να δικαίωσε την Τίγκρες για τον Άλαν Πουλίδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής υποχρεούται να επιστρέψει στον μεξικάνικο σύλλογο, όπως υποστήριξε ο Χάιμε Καστίγιο, δικηγόρου του Μεξικανού επιθετικού του Ολυμπιακού.

“Ο Άλαν δεν έχει καμία υποχρέωση να γυρίσει στην Τίγκρες. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να επιστρέψουμε ούτε να δώσουμε κάποιο ποσό. Ο μόνος που μπορεί να επηρεαστεί από αυτήν την υπόθεση είναι ο Λεβαδειακός. Η FIFA έχει δώσει την άδεια για να παίζει ο Άλαν στον Ολυμπιακό. Το CAS απλά κοιτάζει το πως να συμβιβάσει τα πράγματα. Ο Άλαν δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μπορεί να παίξει κανονικά σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Λεβαδειακός θα είναι αυτός που θα λάβει ποινές από την FIFA και όχι ο Ολυμπιακός ή ο Άλαν” τόνισε χαρακτηριστικά ο Χάιμε Καστίγιο.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

No Euroleague team? No problem!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απ’ όταν έχουν θεσπιστεί οι δύο πεντάδες των ...