Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Κανένα θέμα με Ρομπέρτο – Γκουτιέρες

Κανένα θέμα με Ρομπέρτο – Γκουτιέρες

roberto

Νέα ανυπόγραφα δημοσιεύματα, θέλαν τον Ρομπέρτο να βρίσκεται εκτός Ολυμπιακού, με τον Ισπανό να έχει υπογράψει ήδη νέο συμβόλαιο με ομάδα της χώρας του.

Ο Ολυμπιακός “πουλάει” και πολλοί προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το όνομά του και τους παίκτες τους, προκειμένου να πάρουν “κλικ” και επισκεψιμότητα. Η πραγματικότητα είναι πως δεν έχει γίνει απολύτως καμία συμφωνία για το μέλλον του Ισπανού πορτιέρο που συνεχίζει κανονικά στο μεγάλο λιμάνι. Όσα λέγονται και γράφονται από ανώνυμους συντάκτες χωρίς πραγματικές πληροφορίες είναι απλά παραμύθια. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Την ίδια ώρα, διαψεύδουν από τον Πειραιά πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γιόνας Γκουτιέρες. Ο Αργεντινός προτάθηκε όπως πολλοί στον Ολυμπιακό, αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να κάνουν κίνηση.

About Βαλάντης Σιδέρης

Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες του αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Ερασιτέχνης αθλητής και στα δύο σπορ, απόφοιτος σχολής διαιτησίας και σχολής προπονητών. Αρχισυντάκτης ενός πολύ όμορφου ταξιδιού από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι το 2015, του RedCampeon.gr. Ραδιοφωνικός παραγωγός στον Redonair για μία σεζόν. Πλέον διευθυντής του kokkina.gr με περισσότερη εμπειρία και υπομονή.

Δείτε επίσης

«Ερυθρόλευκο» χρώμα στα βραβεία ΠΣΑΠ!

Φορτούνης με τρία βραβεία, Ρομπέρτο με δύο και Μαζουακού με ένα, έλαμψαν κατά την 35η ...