Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Και τώρα τα κεφάλια μέσα!

Και τώρα τα κεφάλια μέσα!

Giannis Maniatis
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιάννης Μανιάτης υποβάλλεται σε εργομετρικά τεστ

Η δουλειά άρχισε για τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι από τη Δευτέρα (6/7) μπήκαν σε πρόγραμμα αιματολογικών, εργομετρικών και ισοκινητικών τεστ.

Λίγες ημέρες πριν η ομάδα αναχωρήσει για το εξωτερικό, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στο Ρέντη και άρχισαν δουλειά!

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας άρχισαν από τις 08:00 τις αιματολογικές εξετάσεις στο θεραπευτήριο Metropolitan και συνέχισαν με εργομετρικά τεστ αερόβιας ικανότητας, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι είναι χωρισμένοι σε γκρουπ και θα συνεχίσουν και αύριο το ίδιο πρόγραμμα. Όσοι δεν συμμετείχαν σήμερα στα τεστ θα περάσουν από αυτά, αύριο Τρίτη, ενώ τις επόμενες ημέρες, πάλι χωρισμένοι σε γκρουπ, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα περάσουν από εργομετρικό ισοκινητικό έλεγχο.

gmat9301 gmat9338 gmat9410 gmat9269 gmat9109 gmat9312 gmat9432 gmat9359

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Κύριε Βαγγέλη συγνώμη, δε θα το ξανακάνω!

Τι φώτο φίνις ονειρεμένο ήταν αυτό! Τι μεταγραφάρα έκανες πρόεδρε; Μοιάζει απίστευτο μα είναι αληθινό, ...