Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Κάκωση ο Σπανούλης

Κάκωση ο Σπανούλης

 

Ο Βασίλης Σπανούλης υπέστη κάκωση-οίδημα επιγονατιδικού τένοντα και θα υποβληθεί άμεσα σε θεραπεία. Αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς πρωταθλήματος με τον Π.Α.Ο.Κ.

Όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι»:

«Ο Βασίλης Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο αριστερό γόνατο στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Φέρει κάκωση-οίδημα επιγονατιδικού τένοντα. Θα υποβληθεί άμεσα σε θεραπεία και η κατάσταση του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα επανεκτιμηθεί αύριο».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ένας για όλους και όλοι για τον Ολυμπιακό!

Σε ένα καυτό ντέρμπι “αιωνίων” για την 30ή αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ...