Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Κάκωση ο Σπανούλης

Κάκωση ο Σπανούλης

 

Ο Βασίλης Σπανούλης υπέστη κάκωση-οίδημα επιγονατιδικού τένοντα και θα υποβληθεί άμεσα σε θεραπεία. Αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς πρωταθλήματος με τον Π.Α.Ο.Κ.

Όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι»:

«Ο Βασίλης Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο αριστερό γόνατο στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Φέρει κάκωση-οίδημα επιγονατιδικού τένοντα. Θα υποβληθεί άμεσα σε θεραπεία και η κατάσταση του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα επανεκτιμηθεί αύριο».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Αυτός είναι ο Ρεμί Καμπελά!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια ουσιαστική μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Γάλλου επιτελικού μέσου Rémy ...

Βρείτε μας στο Twitter