Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Θέλει Καπίνο ο Ολυμπιακός”

“Θέλει Καπίνο ο Ολυμπιακός”

 

kapino

Ως έναν από τους δύο βασικούς υποψηφίους μνηστήρες για τον Στέφανο Καπίνο, τοποθετεί γερμανική ιστοσελίδα τον Ολυμπιακό. Η άλλη ομάδα, είναι η Σπόρτινγκ.

Με το ένα πόδι εκτός ομάδας, βρίσκεται ο Στέφανος Καπίνο αφού στη Μάιντζ, δε βρίσκει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί. Έτσι, το σενάριο που τον θέλει να παίρνει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανό. Σύμφωνα με το “Κicker”, o Καπίνο θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον γερμανικό σύλλογο, με τους Ολυμπιακό και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον κάνουν δικό τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη προσέγγιση.

Ο Καπίνο τη χρονιά που πέρασε, αγωνίστηκε μόλις σε δύο παιχνίδια με τη Μάιντζ, έχοντας 6 γκολ παθητικό. Η τιμή πώλησής του ανέρχεται κοντά στο ένα εκατομμύριο.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Περί Ρατάο, Μόντες και λοιπές μεταγραφές του Ολυμπιακού

Ο Κορδόν, ο Ρατάο και ο Μόντες που “ενδιαφέρουν” τον Ολυμπιακό Μετά από λίγες εβδομάδες ...