Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Κάλεσμα της Κ.Α.Ε. εν όψει 4ου τελικού

Κάλεσμα της Κ.Α.Ε. εν όψει 4ου τελικού

Με ανακοίνωσή της, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει δυναμικά την προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στον αυριανό 4ο τελικό του πρωταθλήματος, σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει αντίδραση σε οποιαδήποτε πρόκληση. 

Αναλυτικάη ανακοίνωση, αναφέρει:

«Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα μας στον 4ο τελικό των πλέι-οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με τη φωνή τους και μόνο να δημιουργήσουν τη συγκλονιστική ατμόσφαιρα, που κάνει το ΣΕΦ μία από τις πιο ισχυρές έδρες στην Ευρώπη.

Παράλληλα, καθιστούμε για ακόμα μια φορά σαφές ότι η βία και οι κάθε είδους αντιαθλητικές συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες, δεν έχουν θέση σε ένα αγώνα καλαθοσφαίρισης και βεβαίως δεν συνάδουν με τις αρχές και την ιστορία της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε ότι, σε περίπτωση πρόκλησης επεισοδίων στον προσεχή αγώνα, εντός ή εκτός γηπέδου, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να τιμωρηθεί η έδρα μας και η ομάδα μας να υποστεί ανυπολόγιστες ζημίες.

Σε πείσμα όσων θέλουν την ομάδα μας τιμωρημένη και χωρίς τον κόσμο της, οι φίλαθλοι μας γνωρίζουν και πρέπει να μην απαντούν στις προκλήσεις από ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Μεντιλίμπαρ: «Περήφανος για την ομάδα μου, κάναμε το παιχνίδι μας»

Υπερήφανος για την ομάδα του, δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά τη ...