Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Η 2η δράση του “Be Active”

Η 2η δράση του “Be Active”

oly

Ως υπερήφανος υποστηρικτής της πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προώθηση του αθλητισμού και της σωματικής δραστηριότητας, ο Ολυμπιακός διοργανώνει τη 2η δράση του “Be Active”.

Mετά την πρώτη δραστηριότητα που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την προηγούμενη εβδομάδα στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά, από τα τμήματα των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού, η σκυτάλη δίνεται στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών.

Έτσι την Τρίτη (29/9) στις 10:30 στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας, έχει προγραμματιστεί η δεύτερη εκδήλωση “Be Active”.

Οι αθλήτριες του Ολυμπιακού αρχικά θα χωριστούν σε δύο ομάδες και θα παίξουν “3Χ3”. Στη συνέχεια θα προσέλθουν στον αγωνιστικό χώρο οι μαθητές από τα σχολεία της Γλυφάδας που έχουν προσκληθεί και θα δώσουν το “παρών” προκειμένου να διδαχθούν από το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές, τεχνικές ντρίπλας και σουτ.

Ο Ολυμπιακός στηρίζει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και ενθαρρύνει τους φιλάθλους της ομάδας, σε Ελλάδα και εξωτερικό, να συμμετάσχουν σε αυτές τις δραστηριότητες που θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

#BeActive!

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

“Ο Ολυμπιακός προτρέπει τον κόσμο να αθληθεί”

Με αφορμή την ολοκλήρωση της 1ης δράσης του “Be ACTIVE”, την Πέμπτη (24/9) το απόγευμα ...