Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Η συνάντηση με τον Μάρτιν Νοβοσέλατς!

Η συνάντηση με τον Μάρτιν Νοβοσέλατς!

novoselac1
Ο Μάρτιν Νοβοσέλατς!

Μία σπουδαία προσωπικότητα του ποδοσφαίρου της Κροατίας, αλλά και του Ολυμπιακού παρακολούθησε τον αγώνα της ομάδας Νέων του Θρύλου με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ. Ο λόγος για τον σπουδαίο παλαίμαχο αμυντικό του Ολυμπιακού, Μάρτιν Νοβοσέλατς, ο οποίος έπαιξε στη δεκαετία του ’80 στον Πειραιά, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Ο κ. Νοβοσέλατς είχε συζήτηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της “ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ”, κ. Γιώργο Παύλου, τόσο για τον σημερινό Ολυμπιακό όσο και για τα δικά του χρόνια που τα θυμάται με πολύ συγκίνηση.

Μάλιστα, δέχτηκε ως δώρο την μπροσούρα της Ακαδημίας και ένιωσε πολύ ωραία όταν είδε πως στις πρώτες σελίδες του, στην ιστορία της ομάδας, υπάρχει και η φωτογραφία του.

Ο κ. Νοβοσέλατς, σχολιάζοντας την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, σημείωσε: “Είναι πολύ καλή ομάδα. Εδώ σε αυτό το γήπεδο είναι δύσκολο να παίξεις μπάλα, αλλά η ομάδα στέκεται πολύ καλά. Μου αρέσουν πολλοί παίκτες”.

novoselac
Ο Μάρτιν Νοβοσέλατς με τον Γιώργο Παύλου

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!