Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Αρχίζει και… καίει από το τρίποντο

Αρχίζει και… καίει από το τρίποντο

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Ερυθρό Αστέρα με 85-59, έχοντας πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας πίσω από τα 6,75.

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός λειτούργησε πολύ καλά στην επίθεση, κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα και έβαλε τα αμαρκάριστα σουτ. Μέσα στην έδρα της Φενέρ την περασμένη Τετάρτη, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 40% ποσοστό ευστοχίας από την περιφέρεια. Σήμερα, τα πήγαν ακόμα καλύτερα, έχοντας 42,9%.

Η παραπάνω επίδοση, είναι η κορυφαία μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην συγκεκριμένη κατηγορία.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Πώς από το “θέλω” θα πάμε στο “παίρνω” (την Ευρωλίγκα)

Του Βαλάντη Σιδέρη Τις τελευταίες εβδομάδες, όποιος παρακολουθεί την Ευρωλίγκα με προσοχή ή και επιδερμικά, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 3 =