Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η πρώτη προπόνηση επί ισπανικού εδάφους

Η πρώτη προπόνηση επί ισπανικού εδάφους

Το μεσημέρι της Δευτέρας (28/11) η αποστολή του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στη Μάλαγα κι από εκεί αναχώρησε οδικώς για την Εστεπόνα, η οποία θα αποτελέσει τη βάση της ομάδας για τις επόμενες μέρες.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στον ισπανικό Νότο, στο προπονητικό κέντρο Arroyo Enmedio, σε άψογες καιρικές συνθήκες.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του αφιέρωσαν το πρόγραμμα στην ενεργοποίηση των παικτών μετά το ταξίδι, σε αερόβιες ασκήσεις και ασκήσεις κινητικότητας, ώστε από Τρίτη (29/11) να ανέβουν οι ρυθμοί.

Η προπόνηση κίνησε χωρίς απρόοπτα και όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε αυτήν. Υπενθυμίζεται ότι κατά την παραμονή στην Ανδαλουσία ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο φιλικά, απέναντι σε Χάντερσφιλντ (1/12) και Σταντάρ Λιέγης (4/12).

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Τα highlights στην ήττα από τη Ριντ με 2-0 (vid)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του πρώτου φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2022-23 απέναντι ...