Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Επιστροφή με χαμόγελα για της Παγκορασίδες του Θρύλου!

Επιστροφή με χαμόγελα για της Παγκορασίδες του Θρύλου!

Παγκορασίδες Ολυμπιακού Βόλεϊ
Παγκορασίδες Ολυμπιακού Βόλεϊ

Φινάλε με απόλυτο νικών για τις Παγκορασίδες Α’ στο Τουρνουά που έλαβαν μέρος και είχαν τη στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού από το σύνδεσμο της ΘΥΡΑΣ 7 Χίου.

Οι Παγκορασίδες Α’ του Ολυμπιακού επέστρεψαν τη Δευτέρα το πρωί από τη Χίο όπου έλαβαν μέρος στο Τουρνουά που διοργανώθηκε στο νησί το Σαββατοκύριακο.

Οι «ερυθρόλευκες» σημείωσαν το απόλυτο των νικών στα τρία ματς που έδωσαν, αφού μετά τις δυο επικρατήσεις του Σαββάτου κόντρα στον Ερμή Παμφίλων με 3-1 σετ ( 22-25, 25-19, 25-23, 25-15) και στην ΑΕΚ με 3-0 σετ (25-11, 25-13, 25-8) την Κυριακή το βράδυ έκαναν το «3Χ3». Τα κορίτσια του Σπύρου Κυριακάκη νίκησαν με 3-0 τον Νηρέα (25-21, 25-17, 25-23), έχοντας και τη συμπαράσταση των οπαδών του Ολυμπιακού από το σύνδεσμο της ΘΥΡΑΣ 7 στη Χίο.

Η σύνθεση των Παγκορασίδων Α’: Αδαμοπούλου Χριστίνα, Ζουμίδη Έρικα, Θεοδώρου Σοφία, Καίσαρη Πολυξένη, Κουτρούλη Ξένια, Κοχιαδάκη Ανδρονίκη, Μπακιρτζόγλου Μαριλία, Τσαλικούση Θεώνη και Φιρλίγκου Παναγιώτα. Προπονητής: Καμπερίδης Κυριάκος.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Βρείτε μας στο Twitter