Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Σημαντικό φιλικό οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού!

Σημαντικό φιλικό οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού!

Βετεράνοι Ολυμπιακού
Βετεράνοι Ολυμπιακού

Ένας ακόμα πολύ σημαντικός φιλικός αγώνας των Βετεράνων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 18:30 στη Χαλκίδα κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του τοπικού Ολυμπιακού.Τα έσοδα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πάνε στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες. Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική και οι Βετεράνοι του Θρύλοι καταχειροκροτήθηκαν και αποθεώθηκαν από 1.500 και πλέον θεατές, που κατέκλυσαν το γήπεδο. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η 639η για τους Βετεράνους του Θρύλου!

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Θρύλου. Ακόμα, τιμήθηκε και ο Γιώργος Δαρίβας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, επικράτησαν με 5-1 με σκόρερ τους Μητρόπουλο (τρις), Παχατουρίδη και Καρασαββίδη.

Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν οι Κελεσίδης, Λάλας, Ιωαννίδης, Ξανθόπουλος, Αγγελής, Παχατουρίδης, Καρασαββίδης, Μπονόβας, Καλογερόπουλος, Μητρόπουλος, Γκόγκιτς.

Εν συνεχεία αγωνίστηκαν οι Βαϊτσης, Σταυρόπουλος, Κοψαχείλης, Καλτσάς, Σιδέρης, Αρζένης, Καλύβας, Γλύκας, Δαμιανίδης, Καλαμάρας, Κουμαριάς, Σταμάτης, Βέλλιος.

Το παρών χωρίς να λάβουν μέρος στον αγώνα έδωσαν οι Δαρίβας, Γκαϊτατζής, Ρωσίδης, Ψύχος, Μίχος, Γκαβέζος, Παππάς, Κριμιτζάς.

Επόμενος αγώνας για τους Βετεράνους του Ολυμπιακού στις 11 Ιουλίου.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ποιοι παίκτες της εθνικής θα μπορούσαν να παίξουν στον Ολυμπιακό

Είναι ευρεώς γνωστό ότι ο Ολυμπιακός ίσως με εξαίρεση τη θέση του τερματοφύλακα, χρειάζεται ενίσχυση ...