Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Διπλή επίσκεψη στη Σχολή στο Ξυλόκαστρο

Διπλή επίσκεψη στη Σχολή στο Ξυλόκαστρο

oly

Ο προπονητής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Φώτης Παπαπαναγής, μαζί με τον σκάουτερ Γιώργο Κοκολάκη επισκέφτηκαν τη Σχολή στο Ξυλόκαστρο και προπόνησαν τα παιδιά.

Διπλή επίσκεψη στη Σχολή του Ολυμπιακού στο Ξυλόκαστρο πραγματοποίησαν στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Ο προπονητής της Ακαδημίας κ. Φώτης Παπαπαναγής μαζί με τον σκάουτερ και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού κ. Γιώργο Κοκολάκη μετέβησαν στην όμορφη πόλη της Κορινθίας για να αξιολογήσουν την πρόοδο της Σχολής και για να βοηθήσουν τα παιδιά στο νέο τους ξεκίνημα.

Ο κ. Παπαπαναγής προπόνησε τα παιδιά της Σχολής και διαπίστωσε πως το επίπεδο είναι αρκετά καλό κάτι που επεσήμανε στους προπονητές της Σχολής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, που είναι ο σύλλογος με τον οποίο έχει συνεργασία ο Ολυμπιακός, έχει πάρει… μεταγραφή στην Ακαδημία ο νεαρός ποδοσφαιριστής, Μάριος Σπυριδάκης. Στο μεταξύ ο κ. Κοκολάκης μίλησε με τους προπονητές και τους υπεύθυνους της Σχολής και έδωσε τις συμβουλές του για τα αγωνιστικά και τα θέματα λειτουργίας της Σχολής.

Στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Ξυλόκαστρο μετέβησαν και πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές από τη Σχολή του Ολυμπιακού στο Λέχαιο, οι οποίοι και αξιολογήθηκαν από τους εκπροσώπους της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός επισκέπτεται τη Σχολή στο Ξυλόκαστρο για 2η φορά στους τελευταίους μήνες, αφού ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης, ο προπονητής της Κ-17 κ. Μαυρογενίδης και ο Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών κ. Νάνος είχαν παραστεί στα camp που είχε διοργανώσει ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου.

oly1

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Αγιασμός στη Σχολή στο Λαγονήσι

Το “παρών” έδωσαν οι σκάουτερ της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ.κ Κοκολάκης και Παπανικολάου.