Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Δεν τα βρήκε με τον ΟΠΑΠ η Super League

Δεν τα βρήκε με τον ΟΠΑΠ η Super League

superleague

H Super League είπε ομόφωνα “όχι” στην πρόταση του ΟΠΑΠ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης (30/6) και απάντησε αρνητικά στην πρόταση χορηγίας του ΟΠΑΠ, ύψους 16.500.000 ευρώ, ενόψει της νέας σεζόν.

Η διοργανώτρια αρχή δεν συμφώνησε με την πρόταση του ΟΠΑΠ για  τη χορηγία του νέου Πρωταθλήματος και τη διαφήμιση στις φανέλες των ομάδων, αποφασίζοντας ομόφωνα στο Δ.Σ. να απορρίψει την πρόταση του οργανισμού, χαρακτηρίζοντάς τη χαμηλή.

Μάλιστα, η Super League θα δημιουργήσει μία επιτροπή που θα πάει σε νέες διαπραγματεύσεις με τον ΟΠΑΠ και θα επιδιώξει σε αυτές να διεκδικήσει ένα ποσό κατά πολύ μεγαλύτερο, με πληροφορίες να ορίζουν αυτό το ποσό στα 20.000.000 ευρώ.

Επίσης, στο Δ.Σ. της Τρίτης (30/6) αποφασίστηκε να καλύψει η Super League το κόστος για το κέντρο ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ύψους 70.000 ευρώ. Παράλληλα, συμφωνήθηκε να τεθεί αίτημα στον Υφυπουργό Αθλητισμού να αναλάβει η ίδια η διοργανώτρια τη διαχείρισή του.

Το Πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα ξεκινήσει το διήμερο 22/23 Αυγούστου, ενώ η κλήρωση θα γίνει είτε στις 13, είτε στις 14 Ιουλίου, ανάλογα με το πότε θα μπορούν να δώσουν το “παρών” όλες οι ομάδες.

Ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί στις 21 Δεκεμβρίου, η κανονική διάρκεια θα τελειώσει στις 17 Απριλίου, ενώ τα πλέι-οφ θα διεξαχθούν στο διάστημα 4-22 Μαΐου.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η ωμή πραγματικότητα και η υποκειμενική αντιμετώπιση

Μια ενέργεια απερίσκεπτη αλλά τόσο δυστυχώς συνηθισμένη για τα ελληνικά γήπεδα, προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων και ...